Van Gogh museum rijdt met Munckhof – Aanbestedingsnieuws

Van Gogh museum rijdt met Munckhof

Onlangs hebben Munckhof Business Travel en het Van Gogh Museum, gevestigd in Amsterdam, een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De samenwerking houdt in dat Munckhof vanaf heden de organisatie voor internationale zakenreizen van Van Gogh Museum verzorgt. Denk hierbij aan adviseren, reserveren, boeken en factureren rondom buitenlandse dienstreizen van medewerkers.

Het dienstverleningsconcept van Munckhof sluit naadloos aan bij de wensen van het Van Gogh Museum. Een belangrijke pijler voor het museum is duurzaamheid. Het persoonlijke klantteam van Munckhof adviseert en denkt hierin mee bij offline boekingen. In de online boekingstool AVA Book wordt aangestuurd op een zo duurzaam mogelijke reis. Hierbij wordt bijvoorbeeld gewezen op het boeken van treinreizen bij reizen tot 500 kilometer. Door deze combinatie van gepersonaliseerde online- en offline dienstverlening kan Munckhof het museum uitstekend bedienen.

Roelof van der Kooi, Hoofd Facilitair Bedrijf, het Van Gogh Museum: “Voor ons is het belangrijk dat we 24/7 kunnen terugvallen op een ervaren team dat onze mensen en wensen kent, bij Munckhof Business Travel op Schiphol hebben we dit gevonden”

Bron: Munckhof,16maart2022

Foto: Munckhof, 16 maart 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *