Vacatureteksten Rijksoverheid gegund aan communicatieadviesbureau Voor Tekst – Aanbestedingsnieuws

Vacatureteksten Rijksoverheid gegund aan communicatieadviesbureau Voor Tekst

Illustratie: www. pixabay.com

Communicatieadviesbureau Voor Tekst gaat de vacatureteksten van de Rijksoverheid verzorgen. Het contract hiervoor is onlangs gegund en gaat in per 1 november 2022. De Rijksoverheid draagt met deze opdracht bij aan het divers en inclusief werven van medewerkers.

De aanbesteding is uitgevoerd door het Inkoop Uitvoeringscentrum (IUC BV) van Rijkswaterstaat in samenwerking met de deelnemende rijksonderdelen. De Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR), die veel organisaties vanuit de overheid vertegenwoordigt, is samen met de Belastingdienst de grootste deelnemer aan het contract. Op basis van de ervaringen met de huidige overeenkomst, heeft het IUC BV van Rijkswaterstaat het contractmanagement efficiënt ingericht. Bij de publicatie van de aanbesteding is een toetsplan meegestuurd met afspraken over monitoring, rapportage en communicatie.

Het IUC BV van Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor de inkoop van de categorie Duurzame Inzetbaarheid voor de Rijksoverheid en de strategie HRM inkopen met sociale impact. Door het toepassen van diversiteit en inclusie en social return in het contract creëert het aanbestedingsteam potentie voor een grote sociale impact.

Bron: RWS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *