Utrecht: “We gebruiken een DAS, kom je er niet uit, neem contact op” – Aanbestedingsnieuws

Utrecht: “We gebruiken een DAS, kom je er niet uit, neem contact op”

Sinds 16 november 2020 maakt Gemeente Utrecht gebruik een nieuw Dynamisch Aankoop Systeem (DAS). Dat noemen ze het Marktplein Utrecht. Utrecht gebruikt hiervoor het platform van Negometrix 4. Omdat het DAS het afgelopen jaar opnieuw is gepubliceerd vraagt Utrecht nu alle aanbieders om zich opnieuw in te schrijven als aanbieder. Want al die aanbieders hebben toch niks te doen met de corona en krijgen hun indirecte uren gewoon uitbetaald. Dat laatste dan weer niet, of nu ja, dat hoopt de Redactie van Aanbestedingsnieuws voor alle gegadigden, maar vrezen we van niet.

In het nieuwe DAS hebben we ook updates doorgevoerd in de inkoopvoorwaarden en de modelovereenkomsten van de gemeente. Op de website van de gemeente hebben we in de afgelopen maanden aandacht besteed aan de komst van het nieuwe Marktplein en de afsluiting van de oude versie. We hebben geprobeerd iedereen zo goed mogelijk van informatie te voorzien over deze wijzigingen. Toch is het mogelijk dat je deze informatie niet gezien hebt. Daarom nodigen we je middels deze e-mail van harte uit om jezelf /je organisatie alsnog in te schrijven op het vernieuwde Marktplein van de gemeente Utrecht.

Op het Marktplein van Gemeente Utrecht kun je jezelf inschrijven voor 1 of meerdere categorieën waarin je actief bent. Wanneer de gemeente een opdracht in deze categorie publiceert ontvang je daarvan direct een uitnodigingsbericht waarna je je direct je offerte kunt indienen om zodoende mee te dingen naar de opdracht.

Via deze link kom je bij de handleiding voor de registratie op het marktplein. Via deze link kom je direct op de inschrijfpagina. De gemeente beschikt niet over de technische kennis om je te ondersteunen tijdens de inschrijving, daarom kun je voor hulpvragen t.b.v. de inschrijving direct contact opnemen met de servicedesk van Negometrix via het nummer 085 2084 666.

Voor inhoudelijke vragen is een email adres van een medewerker van de gemeente Utrecht opgegeven. Het leek de Redactie van Aanbestedingsnieuws  wel zo zorgvuldig dat niet te publiceren, al hebben we het vermoeden dat iemand die het ook echt weten moet, dat eerder weet via dit bericht op Aanbestedingsnieuws, dan via een automatische mailtrigger naar alle mensen die zich ingeschreven hebben.

Bron: Mail Marktplein Gemeente Utrecht, uitnodiging tot inschrijving, dd 5 januari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *