Twee veegmachines Heerhugowaard – Aanbestedingsnieuws

Twee veegmachines Heerhugowaard

Foto: Entreeding.com (bewerkt)

De gemeente Heerhugowaard heeft besloten een openbare Europese aanbesteding te organiseren waarbij bedrijven worden uitgenodigd voor het leveren van twee veegmachines voor Heerhugowaard. Het gaat hierbij om:
1 veegmachine 4m3 met derde borstel
1 veegmachine 1,7m3 elektrisch
optioneel full-servicecontract (preventief en correctief onderhoud),
Een en ander op basis van de uitgangspunten, zoals verwoord in het programma van eisen.

De opdracht is opgedeeld in de volgende percelen:
Perceel 1; 1 veegmachine 4m3 met derde borstel
Perceel 2; 1 veegmachine 1,7m3 elektrisch

Beide percelen  zullen gegund worden op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Er kan zowel op één van bovenstaande percelen als op beiden percelen ingeschreven worden. Op 1 januari 2020 zijn de gemeente Heerhugowaard en Langedijk een ambtelijke fusie aangegaan. Beide gemeenten zijn een procedure gestart om te komen tot een bestuurlijke fusie van de gemeente Dijk en Waard per 1 januari 2022. Bij de bestuurlijke fusie wordt de overeenkomst overgenomen door de nieuwe gemeente.

De aflevering van de twee veegmachine genoemd in deze aanbesteding dient zo spoedig mogelijk plaats te vinden. De snelste levering krijgt meer punten. Bij inschrijving dient de leveringsdatum opgegeven te worden. De veegmachines dienen nieuw en ongebruikt te zijn. Zij zijn van het meest actuele type en uitvoering zoals dat standaard door de fabrikant wordt geproduceerd (bewezen techniek). De veegmachines zijn ‘af fabriek’ voorzien van de chassisspecificaties zoals weergegeven het PvE. De veegmachine heeft een gegarandeerde levensduur van minimaal 10 jaar, Onderdelen dienen gedurende 20 jaar geleverd te kunnen worden. De veegmachine dient een maximale rijsnelheid te hebben tussen de 40 en 43 km per uur.

Opdrachtgever wenst optioneel een full-servicecontract (preventief en correctief) af te sluiten voor de geleverde veegmachine ( inclusief, het chassis, de opbouw) voor een gebruiksperiode van 10 jaar. Het betreft een full-service overeenkomst waarin naast het onderhoud tevens het verhelpen van storingen, transport en alle verplichte ijkingen en keuringen zijn opgenomen. Het contract is niet van toepassing op schades aan de veegmachine of situaties die gevolg zijn van onzorgvuldig of ondeskundig gebruik door opdrachtgever. Overige eisen staan in het PvE.

Bron: Tenderned 2 maart 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/221069

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *