Touringcarvervoer Hogeschool Breda – Aanbestedingsnieuws

Touringcarvervoer Hogeschool Breda

©ZAZ

Per 2023 is de aanbestedende dienst van plan om voor de dienstverlening rondom touringcarvervoer  één identieke raamovereenkomst met maximaal drie opdrachtnemers af te sluiten en daarna door middel van minicompetities nadere opdrachten te gunnen.

De opdracht, de gewenste diensten, voor het Touringcarvervoer kunnen als volgt worden beschreven:

Dienst 1; Touringcarvervoer ten behoeve van eendaagse of meerdaagse reizen
Dit betreft touringcarvervoer voor studenten en/of medewerkers vanuit Breda Central Station (omdat hier meer ruimte is om langer stil te staan) of de campus ten behoeve van een eendaagse of meerdaagse reis. Een voorbeeld hiervan zijn:

  1. Van en naar een enkel adres in Nederland;
  2. Van en naar meerdere adressen in Nederland;
  3. Van en naar een enkel adres binnen Europa;
  4. Van en naar meerdere adressen binnen Europa.

Bij eendaagse en meerdaagse reizen blijft de touringcar, in de meeste gevallen, de gehele reis ter beschikking van de groep die vervoerd wordt. Op andere momenten verzorgt het touringcarbedrijf alleen de ritten van Breda naar de bestemming en weer terug en blijft de touringcar niet ter beschikking van de groep. Hiervoor geldt dat de groepsreis aanvangt bij het instappen van de eerste passagiers en eindigt bij het uitstappen van de laatste passagiers op de uiteindelijke eindbestemming.

 Dienst 2; Touringcarvervoer ten behoeve van haal- en brengritten
Een haal- en brengrit is touringcarvervoer met een continu karakter voor bijvoorbeeld een open dag of een introductie van het nieuwe schooljaar. De touringcar rijdt een route voor een bepaald aantal uren, waarbij er geen wachttijd in rekening wordt gebracht. Dit soort vervoer wordt ingezet bij open dagen om studenten en ouders te vervoeren. De touringcar blijft niet ter beschikking van de groep die vervoerd wordt. Opdrachtgever verwacht dat opdrachtnemer de besteller adviseert in welke dienst (een dagrit of haal- en brengrit) passend wordt geacht bij de vraag en het voorgestelde programma.

Als er minder dan drie geldige en/of geschikte inschrijvingen zijn ontvangen, zal aanbestedende dienst de overeenkomst met de geldige inschrijvers sluiten. Aanbestedende dienst zal, in dit geval, zorgdragen om bij derden een nadere offerte op te vragen om mee te laten dingen in de mini competitie. De hoofddoelstelling van deze aanbesteding is om een overeenkomst te sluiten met inschrijvers die de inschrijvingen hebben gedaan met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.  De aanbestedende dienst is van plan over te gaan tot het sluiten van een overeenkomst met drie opdrachtnemers met een looptijd van één jaar, met driemaal een optie tot verlenging  met één  jaar. De beoogde startdatum van de overeenkomst is 1 januari 2023.

Bron: Tenderned vrijdag 22 juli 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/267990

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *