Touringcar Groepsreizen Stichting Saxion – Aanbestedingsnieuws

Touringcar Groepsreizen Stichting Saxion

Foto: Pixabay.com

De Stichting Saxion heeft een aanbesteding geplaatst voor busreizen. Bij de drie vestigingen van Saxion in Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. In samenwerking met bedrijven en instellingen wordt door de kenniscentra en lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Voor overheden, bedrijven en zorg- en welzijnsorganisaties is ‘Saxion bij- en nascholing’ een goede partner in kennisvergaring.

Doel van de aanbesteding is het komen tot een overeenkomst met één partner die betrouwbaar, veilig en flexibel de dienstverlening
met betrekking tot touringcar- en groepsreizen uitvoert. De ingangsdatum van het contract is 1 januari 2020. Gezien bedrijfseconomische redenen wordt de duur van de overeenkomst drie jaar en drie maal één  optiejaar. De geraamde waarde voor de gehele periode (inclusief verlengingen) is voor deze aanbesteding circa € 900.000,- exclusief  BTW. Aan deze opgave kunnen uiteraard geen rechten worden ontleend.

Het (touringcar)vervoer betreft met name (meerdaagse) excursies en evenementen in binnen- en buitenland, alsmede low budget reizen, georganiseerd voor en door studenten. Hierbij worden incidenteel de bijkomende zaken rond verblijf en evenement meegeleverd. Daarnaast is er de pick-up service voor (nieuwe) internationale studenten die op Schiphol aankomen.Het vervoer van Aalten naar Enschede vice versa betreft het besloten busvervoer voor studenten van/naar Saxion, tijdens de onderwijsweken op onderwijsdagen. Voor dit besloten busvervoer is nog een lopend contract tot
31 juli 2020. Tevens wordt er intern bekeken of deze vorm van dienstverlening voor de Saxion studenten in deze huidige vorm zal worden voortgezet. De dienstverlening hiervan wordt echter wel in deze aanbesteding uitgevraagd. 

Bron: Tenderned 25 september 2019

https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/176163

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *