Toneelhijsinstallatie Cascade Hendrik-Ido-Ambacht – Aanbestedingsnieuws

Toneelhijsinstallatie Cascade Hendrik-Ido-Ambacht

Foto: © gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Sedert 1997 kunt u voor een divers theaterprogramma terecht in de Cascadezaal in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. In de afgelopen jaren hebben er veel grote namen als Youp van ’t Hek, Jochem Myjer, Brigitte Kaandorp en Herman Finkers opgetreden, maar heeft het publiek ook Ronald Goedemondt, Richard Groenendijk, Wim Helsen en Claudia de Breij hun eerste stappen in de theaterwereld zien maken. Naast cabaret zijn er ook veel theaterconcerten en toneelstukken te zien. De zaal wordt gekenmerkt door haar intieme setting en door het vlakke vloer toneel staan de artiesten dicht bij het publiek. Ook na afloop van de voorstelling wordt er door bezoekers en artiesten vaak nog lang na geborreld in de foyer. In de zomer van 2015 is de tribune compleet vervangen en sindsdien heeft de theaterzaal 262 zitplaatsen.
Cascade biedt al ruim 20 jaar op deze locaties ruimte voor zaalverhuur aan bedrijven, particulieren, verenigingen en sportclubs.  Cascade organiseert ook diverse (culturele) activiteiten. Er is een volwaardig theaterprogramma,
maandelijkse filmavonden, eens per maand livemuziek op zondagmiddag in café BOVEN en er worden feestavonden voor jong en oud georganiseerd. De toneelhijsinstallatie van het theater is aan vervanging toe. Door middel van deze aanbesteding is de gemeente op zoek naar één leverancier die de toneelhijsinstallatie per 1 juni 2021 kan vervangen. De werkzaamheden worden qua planning en uitvoering nader afgestemd met de directie van het theater en de gemeente.

De geraamde opdrachtwaarde bedraagt ca. €320.000,- ex btw. De inschrijver kan aan deze raming geen rechten ontlenen.
De voorgenomen ingangsdatum van de overeenkomst is 1 mei 2021. De aanbestedende dienst houdt rekening met een levertijd en installatieperiode van vijf maanden en wenst een volledig werkende toneelhijsinstallatie opgeleverd te hebben per 1 september 2021. De activiteiten in het theater dienen zo min mogelijk verstoord te worden tijdens de werkzaamheden
aan de toneelhijsinstallatie. Duurzaam (circulair) inkopen is een belangrijke doelstelling van de aanbestedende dienst. De aanbesteder hecht veel waarde aan de milieudimensie en aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De inschrijver dient bij het opstellen van de inschrijving met deze doelstelling rekening te houden. Binnen deze aanbesteding kunnen inschrijvers punten scoren op de maatregelen die worden getroffen die erop zien om het milieu zo min mogelijk te belasten gedurende deze opdracht. De aanbesteding betreft een Europese openbare procedure (zonder voorafgaande selectie) en zal in één fase verlopen. De Inschrijvingen worden beoordeeld op basis van het gunningscriterium Economisch Meest Voordelige Inschrijving gelet op de beste prijs-kwaliteit verhouding (BPKV). Indien partijen gelijk eindigen qua punten, zal er geloot worden. De loting zelf zal openbaar zijn en onder toezicht staan van een notaris.

Bron: Tenderned 19 februari 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/220123

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *