TNO houdt webinar betaalbare zonne-energie 30 maart 2021 – Aanbestedingsnieuws

TNO houdt webinar betaalbare zonne-energie 30 maart 2021

Op maat gemaakte producten grootschalig en betaalbaar produceren. Het lijkt een tegenstelling, maar is de toekomst van zonne-energie. Nieuwe manieren om zonnepanelen te integreren zodat ze onzichtbaar zijn of juist een esthetisch onderdeel worden van een geschikt oppervlakte. Wie wil weten wat technisch mogelijk is, en welke uitdagingen er liggen

 • Zonne-energie op gebouwen en infrastructuur
  Lenneke Slooff-Hoek, programmacoördinator TNO, gaat in gesprek over de uitdagingen, wat nu al mogelijk is en in de toekomst. Van mogelijke geschikte oppervlakken tot veiligheid, opbrengst, duurzaamheid en circulariteit.
 • Zonne-energie aan gebouwen en gevels
  Wouter van Strien, directeur Solar Visuals, bespreekt de uitdagingen en mogelijkheden van zonne-energie aan gebouwen en gevels. Over esthetische elementen, vorm, opbrengst en integratie met gevels.
 • Verduurzaming van de bouw
  Hendrik Weggeman, directeur Emergo, gaat in op de specifieke uitdagingen in de bouw. Als specialist in prefab bouwcomponenten vertelt hij over industrialisatie, digitalisering, prefab en op grote schaal produceren.
 • Maatwerk op grote schaal
  Marc Koetse, programmacoördinator TNO, bespreekt de technische uitdagingen en mogelijke oplossingen van zonne-energiesystemen op maat. Hoe kunnen op een kosteneffectieve manier eenvoudig integreerbare zonnelaminaten worden gemaakt?

Dit interactieve webinar staat onder leiding van Wiep Folkerts, programmamanager pv-integratie en -toepassingen bij TNO.

Inschrijven voor het webinar kan via: :

https://www.tno.nl/nl/over-tno/agenda/2021/webinar-zon-oppervlak/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *