SMB Willems versterkt zijn Gelderse schoonmaakpositie – Aanbestedingsnieuws

SMB Willems versterkt zijn Gelderse schoonmaakpositie

Schoonmaakbedrijf SMB Willems is de nieuwe schoonmaakpartner van maar liefst acht gemeenten in Gelderland. De gemeenten Arnhem, Renkum, Overbetuwe, Wijchen, Druten, Beuningen en Berg en Dal kozen na diverse Europese aanbestedingen voor SMB Willems als nieuwe partner. De gemeente Nijmegen koos na een aanbesteding opnieuw voor SMB Willems, met wie ze al sinds 2014 samenwerkt. Met deze nieuwe samenwerkingsverbanden drukt het Arnhems schoonmaakbedrijf zijn stempel op de Gelderse schoonmaakkaart.

De nieuwe partners van SMB Willems volgden na diverse aanbestedingstrajecten. Voor de gemeente Arnhem verzorgt SMB Willems vanaf 1 februari 2021 de schoonmaak en glasbewassing van de multifunctionele centra. Kwaliteit en een goede samenwerking met de diverse gebruikers stond voor de gemeente Arnhem voorop. Daarnaast kreeg SMB Willems per 1 februari 2021 ook de glasbewassing van de gemeenten Arnhem en Renkum gegund. Voor de gemeente Overbetuwe maakt SMB Willems per 1 mei 2021 de brede scholen en sportlocaties schoon. De focus ligt bij deze opdracht op een uitstekende schoonmaakkwaliteit op de drukbezette locaties.

De gemeenten Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen en Berg en Dal en het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen trokken samen op in de zoektocht naar een schoonmaakleverancier. De inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt was een belangrijk aspect in dit traject. SMB Willems was de afgelopen jaren al de schoonmaakpartner van de gemeente Nijmegen. We verzorgen het schoonmaakonderhoud van de welzijnsaccommodaties sinds 2014 en sinds 2015 ook de dienstpanden, parkeerlocaties en de locaties van het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.

©ZaZ 2019

Na een nieuw aanbestedingstraject van de gemeente Nijmegen en het WerkBedrijf, kwam SMB Willems opnieuw als beste leverancier uit de bus. De vernieuwde samenwerking start op 1 april 2021 (dienstpanden, parkeerlocaties en locaties WerkBedrijf) en 1 januari 2022 (sport- en welzijnsaccommodaties). Ook de gemeenten Wijchen, Druten, Beuningen en Berg en Dal waren overtuigd van de inschrijving van SMB Willems. Deze gemeenten maken op 1 mei een frisse start met hun nieuwe schoonmaakleverancier.

SMB Willems heeft veel ervaring in de schoonmaak van gemeentelijke locaties. Het bedrijf levert al schoonmaakdiensten aan de gemeenten Nijmegen, Heumen, Barneveld, Zutphen, Epe, Lochem en Voorst. Dankzij de expertise op dit gebied wist SMB Willems ook de acht gemeenten en het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen te overtuigen. De gemeenten Nijmegen, Arnhem, Renkum, Overbetuwe, Wijchen, Druten, Beuningen en Berg en Dal kunnen de komende jaren rekenen op een professionele, sociale én innovatieve schoonmaakdienstverlening.

Bron: SMB Willems, 10 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *