Theaterstoelen Isala Theater Capelle a/d IJssel – Aanbestedingsnieuws

Theaterstoelen Isala Theater Capelle a/d IJssel

Foto: © Isala Theater

De aanbestedende dienst, de gemeente  Capelle a/d/ IJssel, heeft de intentie om voor het uitwerken, leveren, monteren en bedrijfsklaar opleveren van theaterstoelen ten behoeve van het Isala Theater in Capelle aan den IJssel in te kopen.
De stoelen in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel zijn aan vervanging toe dan wel een grondige renovatie. Voor de wijze van uitvoering van de opdracht zijn door aanbestedende dienst twee opties voorzien. Inschrijver wordt gevraagd om voor één optie naar keuze een inschrijving in te dienen. Nadrukkelijk geldt dat inschrijver zelf mag bepalen of er nieuwe stoelen worden
aangeboden, dan wel de huidige stoelen worden gerenoveerd. 
Buiten de scope van de opdracht valt het aanleggen van het tapijt.

De aanbestedende dienst heeft het voornemen om met ingang van 1 maart 2022 een overeenkomst af te sluiten met één opdrachtnemer voor het uitwerken, leveren, monteren en bedrijfsklaar opleveren van theaterstoelen. Met betrekking tot de opdracht geldt een plafondbedrag. Inschrijver gaat door inschrijving akkoord met de plafondprijs welke gehanteerd worden voor de inschrijfprijs. Indien deze plafondprijs wordt overschreden, kan de inschrijving terzijde worden gelegd. De plafondprijs voor de inschrijfprijs is vastgesteld op €235.000,-. De grote zaal van het Isala Theater heeft 512 stoelen waarvan er 143 op het balkon geplaatst zijn. Ook zijn er enkele rolstoelplaatsen. Voor een complete opsomming van het benodigd aantal stoelen raadplege men het bij de aanbestedingsdocumenten gevoegde bestek.

Bron: Tenderned zaterdag 25 december 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/248243

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *