TenderNed houdt inloopspreekuur op PIANOo-congres – Aanbestedingsnieuws

TenderNed houdt inloopspreekuur op PIANOo-congres

Adviseurs van TenderNed verzorgen een inloopspreekuur voor aanbestedende diensten op het PIANOo-congres op 1 juni. Heeft u als aanbestedende dienst vragen over het gebruik van TenderNed? Wilt u weten hoe u zaken makkelijker kunt regelen in TenderNed? Of wilt u TenderNed feedback geven op de applicatie?

Daarvoor is er een inloopspreekuur in de lunchpauze en tijdens de 1e en 2e sessieronde van het congres (als u dan geen sessies volgt). De vragen worden in principe groepsgewijs besproken. Bespreekt u deze liever een-op-een met een van de TenderNed- adviseurs, dan houdt TenderNed daar rekening mee.

Klik voor de vergroting ©ZaZ 2017

Op donderdag 1 juni 2017, 08.30 – 16.30 uur vindt het PIANOo-congres plaats in Theater Orpheus te Apeldoorn. Het congres is hét event voor inkopers en aanbesteders bij de overheid. Met 40 verschillende sessies, Boris van der Ham als dagvoorzitter en een netwerkborrel belooft het een energieke dag te worden. Het PIANOo congres vindt plaats op 1 juni in Apeldoorn en is (gratis) toegankelijk voor aanbestedende diensten.

Bekijk hier het overzicht van alle stands.
Aanmelden voor het congres kan via www.pianoo-congres.nl

Bron: TenderNed, 23 mei 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *