Stg. Hondsrug besteedt natuurfilm aan – Aanbestedingsnieuws

Stg. Hondsrug besteedt natuurfilm aan

Foto: Hondsrug.nl

De Stichting De Hondsrug Unesco Global Geopark heeft een aanbesteding geplaatst voor het maken van twee natuurfilms en twee trailers. Voor geïnteresseerden van jong tot oud wordt er een beleving geprojecteerd, waar de kijker kennis kan opdoen van het ontstaan van de gebieden, de ijstijden en de rijke culturele historie. Er kunnen verschillende fasen van de wordingsgeschiedenis van het landschap worden beleefd. Verschillende highlights worden uitgelicht.

De films duren ca. 30 minuten, de trailers ca. twee minuten. De films worden in drie talen geproduceerd (Duits, Nederlands, Engels). Het projectteam staat een kwalitatief hoogwaardige film met esthetische beelden voor ogen, met onder meer drone-opnames van het landschap. De film moet de natuurlijke en geologische waarden van de Geoparken tot uitdrukking brengen.

De films moeten geschoten worden in De Hondsrug in Drenthe (NL) en Terra Vita in Osnabruck (DE). Er is een Europese subsidie voor deze films voor  handen. Filmers mogen geen crimineel verleden hebben en voor de realisatie is 12 maanden uitgetrokken.

Bron: Tenderned 16 april 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/163423

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *