Slagboom en Peeters ook actief in Zuid-Limburg – Aanbestedingsnieuws

Slagboom en Peeters ook actief in Zuid-Limburg

Foto: Slagboom en Peeters

In december 2018 mochten wij u berichten dat Slagboom en Peeters Luchtfotografie de aanbesteding had gewonnen voor het maken van (oblieke) foto’s in West-Brabant. Ook Zuid- Limburg had een aanbesteding geplaatst voor digitale fotografie en oblieke foto’s in twee percelen, maar op het perceel oblieke foto;s waren geen inschrijvingen ontvangen.

Om die reden is de aanbestedende dienst (op basis van artikel 2.32 lid 1 sub a Aanbestedingswet 2012) een onderhandelingsprocedure zonder aankondiging gestart voor dit perceel. De opdracht is nu gegaan naar Slagboom en Peeters Luchtfotografie uit Teuge.

De aanbesteders; De gemeente Beekdaelen (thans nog: gemeenten Nuth, Onderbanken en Schinnen),de gemeente Eijsden-Margraten,de gemeente Heerlen,de gemeente Kerkrade,de gemeente Landgraaf,de gemeente Maastricht,de gemeente Meersen,de gemeente Simpelveld,de gemeente Sittard-Geleen,de gemeente Vaals,de gemeente Voerendaal zullen dus in de toekomst het materieel van Slagboom en Peeters in de lucht kunnen ontwaren.

Zie ook: Slagboom en Peeters winnen aanbesteding oblieke foto’s

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *