Sporthal Elzenhagen- zuid (Amsterdam) gegund aan aannemingsbedrijf K.Dekker – Aanbestedingsnieuws

Sporthal Elzenhagen- zuid (Amsterdam) gegund aan aannemingsbedrijf K.Dekker

Impressie: © Gemeente Amsterdam

Amsterdam heeft een aannemer gevonden om de nieuwe sporthal aan het J.H. Hisgenpad te bouwen. Aannemer K_Dekker heeft de aanbesteding gewonnen. Naar verwachting start de bouw in januari 2022. De locatie is de afgelopen maanden al bouwrijp gemaakt. De oplevering is naar verwachting begin 2023.
De nieuwe sporthal van Elzenhagen Zuid wordt een modern en duurzaam sportcomplex. Het is ook de thuisbasis van handbalvereniging VOC. Scholen in de omgeving gaan er ook gebruik van maken. De sporthal is een ontwerp van LIAG Architecten. Het gebouw krijgt een inpandige fietsenstalling, een grote zaal op de verdieping en op de begane grond nog een aparte gymzaal.

K. Dekker is actief in alle bouwsegmenten en hanteert een multidisciplinaire aanpak bij veel projecten.  Noord-Hollandse nuchterheid: veelzijdigheid én vakmanschap zijn bij K_Dekker vanzelfsprekend.  Daar zijn ze trots op! Al sinds 1963. Op de Werf in Krabbendam is K. Dekker ooit begonnen. In de moderne timmerfabriek en de goed geoutilleerde staalwerkplaats werken gespecialiseerde vakmensen mee aan alle projecten van K. Dekker. Ook is de Werf de standplaats voor al het materiaal, gereedschap en machines – vrachtwagens, kranen en shovels – dat ingezet wordt op de projecten. Een plek vol historie, waar de tijd niet heeft stil gestaan! Om de natuur te compenseren voor onze werkzaamheden hebben we zo’n 40% van het werf terrein natuurvriendelijk ingericht. De grootste bedreiging waar de wilde bij mee te maken heeft is namelijk gebrek aan voedsel en nestgelegenheid.

Bronnen: Gemeente Amsterdam, aannemingsbedrijf K.Dekker

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *