RVO/EZK gunt Brunel, DPA, OrangeX, Totality Recruiting en Welten inhuur financieringsexperts – Aanbestedingsnieuws

RVO/EZK gunt Brunel, DPA, OrangeX, Totality Recruiting en Welten inhuur financieringsexperts

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) hebben na een Europese aanbesteding vijf partijen geselecteerd als preferred suppliers voor de inhuur van financieringsexperts. Dat bericht consultancy.nl

De opdracht is gewonnen door Brunel, DPA, OrangeX (in samenwerking met onderaannemers KplusV en The People Group), Totality Recruiting Services en Welten. Drie van deze partijen – OrangeX, Totality Recruiting Services en Welten – waren de afgelopen jaren al een voorkeursleverancier van RVO en EZK. Brunel en DPA nemen de plek in van interimbedrijf Yacht en recruiter YER.

Bron: Pixabay
-https://pixabay.com/nl/users/efes-18331/

De externe bureaus gaan RVO de komende vier jaar ondersteunen met de uitvoering van kennisintensieve financieringsregelingen. Die zijn nodig ten behoeve van een innovatieve en gezonde economische ontwikkeling. Te denken valt aan regelingen zoals subsidies, fiscale compensaties, het geven van leningen en risicokapitaal aan ondernemers en het verstrekken van garanties aan banken en andere (alternatieve) financiers.

De waarde van de raamovereenkomst bedraagt circa €34 miljoen, voor een periode van vier jaar. Via ‘minicompetities’ wordt nader bepaald aan welke van de vijf voorkeursleveranciers een opdracht wordt gegund.

Bron: Consultancy.nl, 14 december:

Zie verder: https://www.consultancy.nl/nieuws/38232/rvo-selecteert-vijf-partijen-voor-inhuur-van-financieringsexperts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *