Solvinity helpt de Kansspelautoriteit bij moderniseren van IT-omgeving – Aanbestedingsnieuws

Solvinity helpt de Kansspelautoriteit bij moderniseren van IT-omgeving

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Na een Europese aanbesteding is de keuze gevallen op Solvinity, leverancier van Secure Managed IT Services in Nederland, om de Kansspelautoriteit te voorzien van private cloud infrastructuurdiensten en het verzorgen van applicatiehosting, beveiligingsdiensten en data- en werkplekbeheer.

Solvinity biedt een oplossing die schaalbaar en flexibel is en die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Onderdeel is bijvoorbeeld het regelmatig uitvoeren van pentests op de IT-omgeving. Dit wordt verzorgd door Securify, het bedrijf waar Solvinity sinds 2021 een meerderheidsbelang in bezit.

Om de werknemers te ondersteunen bij de adoptie van de nieuwe werkomgeving wordt samengewerkt met partner CompuSmart. Zij zullen onder regie van Solvinity de onboarding van de werkplekdienst begeleiden. De door Solvinity aangeboden diensten bieden volop ruimte voor innovatie en doorontwikkeling.

“We zijn erg trots op het winnen van de aanbesteding en het vertrouwen van de Kansspelautoriteit in onze dienstverlening. Solvinity begrijpt heel goed wat organisaties met hoge beveiligingseisen nodig hebben rondom security en compliance in de cloud en we zijn daarom extra verheugd om onze werkzaamheden voor de Kansspelautoriteit te kunnen starten. We hopen op een langdurige en vruchtbare samenwerking”, zegt Hans van den Broek, CEO van Solvinity.

Bron: Solvinity  dinsdag 7 maart 2023

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 8 maart 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *