Schriftelijke marktconsultatie bibliotheeksysteem Avans Hogeschool Tilburg – Aanbestedingsnieuws

Schriftelijke marktconsultatie bibliotheeksysteem Avans Hogeschool Tilburg

Foto: Avans Hogeschool Tilburg

Avans Hogeschool ( 31.693 studenten, 2.917 medewerkers, verdeeld over 8 locaties in 4 steden, Aantal bibliografische records, incl. e-books: 190.459 ) houdt een schriftelijke marktconsultatie voor een nieuw biebsysteem.

De aanleiding voor het organiseren van de marktconsultatie is dat het huidige bibliotheeksysteem van Avans Hogeschool niet meer voldoet. Het systeem is verouderd en kan kwalitatief niet voldoen aan de eisen en wensen van deze tijd.

Avans Hogeschool is benieuwd naar de ideeën van de markt met betrekking tot het leveren van een Bibliotheeksysteem. De marktpartijen worden op deze manier betrokken bij de ontwikkeling van de uiteindelijk te formuleren opdracht. Daarnaast heeft de marktconsultatie tot doel te toetsen of de uitgangspunten realistisch zijn en ingevuld kunnen worden door de markt. De doelgroep voor deze schriftelijke marktconsultatie betreft alle organisaties die een bibliotheeksysteem kunnen leveren aan een hogeschool.
Doelstellingen:

  • Avans wil graag informatie over hoe een implementatietraject van een bibliotheeksysteem tot stand komt.
  • Avans wil graag informatie over de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot de prijsstelling en duur van de overeenkomst van een bibliotheeksysteem
  • Avans wil graag informatie over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Bibliotheeksystemen.

Vormgeving: Iedere deelnemende partij wordt gevraagd de vragen te beantwoorden zoals opgenomen in hoofdstuk 4 van  het marktconsultatie document. U dient het antwoordformulier, te gebruiken om op deze vragen te reageren. U wordt verzocht om uiterlijk 2 april om 17.00 uur uw schriftelijke reactie via TenderNed bij de contactpersonen van Avans aan te leveren. Dit kan gewoon met een bericht via TenderNed

Avans publiceert geen inhoudelijk verslag van de marktconsultatie. U kunt erop vertrouwen dat alle relevante informatie vanuit de marktconsultatie opgenomen wordt in de beoogde aanbestedingsstukken alsmede de geformuleerde vragen. Hierdoor borgt Avans dat alle eventuele inschrijvers met dezelfde informatie de aanbestedingsprocedure aanvangen.

Bron: Tenderned 18 maart 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/190254

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *