Schoonmaakonderhoud steunpunten provincie Zeeland – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaakonderhoud steunpunten provincie Zeeland

Steunpunt Veere. Foto: © Provincie Zeeland

Het doel van de aanbesteding van de provincie Zeeland is het selecteren en uiteindelijk contracteren van één ondernemer voor de levering van schoonmaakdiensten ten behoeve van haar 16 steunpunten op even zovele locaties voor de duur van twee jaar met de optie tot tweemaal een verlenging van één  jaar. Tijdens deze aanbesteding zal SMC Consultancy de provincie Zeeland als aanbestedende dienst ondersteunen en begeleiden. De beoogde ingangsdatum van het contract is 1 januari 2024.

Het schoonmaakonderhoud van de locaties dient dagelijks tussen 08.00 uur en 14:00 uur plaats te vinden. Het is hierbij van belang dat er per locatie een planning wordt overlegd met de uitvoeringsdata en tijden. Na de uitvoering van het onderhoud dient dit per locatie te worden afgetekend.

Op 24 juli 2023 zal een schouwing van de locaties plaatsvinden, u kunt zich hiervoor opgeven tot uiterlijk 21 juli 12:00 uur. Er is per dienstverlener de mogelijkheid om één persoon af te vaardigen voor deze schouw. Schouw zal plaatsvinden om 11:00 uur en zal starten op Steunpunt Mauritsfort aan Mauritsfoort 1 te Hoek. Hierna volgt de Nautische centrale, Stationsplein 19
Vlissingen en daarna bezoeken we Steunpunt Serooskerke, Gapingseweg 2b Serooskerke.

Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure. Wellicht overbodig omdat er gegund wordt aan één ondernemer, maar de aanbesteding heeft één perceel.

Bron: Tenderned zondag 9 juli 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/303508

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 11 juli 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *