Schoonmaakdienstverlening voor onderwijsstichting Arcade – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaakdienstverlening voor onderwijsstichting Arcade

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: pixabay.com

Arcade is een schoolbestuur voor openbaar primair onderwijs, dat participeert binnen de gemeenten Hardenberg en Coevorden. Onder de stichting vallen vijfentwintig basisscholen. De opdracht betreft het geheel aan schoonmaak (dagelijks, periodiek, vloeronderhoud en glasbewassing binnen) op eenentwintig van de vijfentwintig basisschoollocaties van Arcade verspreid in de gemeenten Coevorden en Hardenberg en het bestuursbureau in Hardenberg. Arcade spendeerde vorig jaar voor circa €285.000,- (excl. BTW) aan externe schoonmaakdiensten op de hierboven genoemde locaties. Deze informatie is slechts ter indicatie. Hieraan kunnen door de inschrijver geen rechten en/of plichten worden ontleend. Vier locaties blijven buiten de opdracht omdat dit locaties met een “bredeschool-constructie” betreft waar het schoonmaakonderhoud niet door Arcade wordt uitgevoerd of omdat er gebruik wordt gemaakt van de conciërgediensten van Larcom (sociale werkvoorziening). Arcade is op zoek naar een partner in schoonmaakdienstverlening die in staat is om de kwaliteit van de dienstverlening te borgen, waarbij flexibiliteit, kostenbewustzijn, marktconformiteit, kwaliteit, efficiency en transparantie deel uitmaken van de samenwerking en de dienstverlening zoals deze geleverd wordt. Arcade zoekt een partner die de schoolgebouwen op professionele wijze schoonmaakt en het een eer vindt om afgerekend te worden op het uitgangspunt, te weten: de dagelijkse oplevering van een schoon gebouw, waarbij de kwalificatie ‘schoon’ objectief en onafhankelijk meetbaar is via de VSR-meetsystematiek. Arcade gaat in deze opdracht het VSR-KMS Kwaliteitsmeetsysteem (door een onafhankelijk partij) inzetten en hieraan consequenties verbinden. Arcade realiseert zich dat een schoon gebouw niet alleen de verantwoordelijkheid is van het schoonmaakbedrijf,
maar een gezamenlijke verantwoordelijkheid van het schoonmaakbedrijf én de school. Inschrijver kan als opdrachtnemer na de gunning te allen tijde aangesproken worden op het bovengenoemde uitgangspunt dat hij per schoonmaakbeurt een schoon gebouw oplevert. Arcade onderschrijft de uitgangspunten van de gedragscode schoonmaakbranche “Code Verantwoordelijk Marktgedrag” en wil alleen zaken doen met een ondernemer die de geldende wet- en regelgeving en de geldende CAO in het schoonmaak- en glasbewassingsbedrijf naleeft en die voldoet aan de eisen van goed werkgeverschap. Kortom een partner die duurzaam wil schoonmaken. Inschrijver dient de code verantwoordelijke marktgedrag te hebben ondertekend.

Arcade heeft besloten om in de huidige overeenkomst met Nivo het laatste optiejaar niet te lichten. De nieuwe overeenkomst vangt aan op 1 januari 2024. De overeenkomst wordt afgesloten voor een periode van drie jaar, met een mogelijkheid tot verlenging van driemaal één jaar. Om te komen tot de juiste opdrachtnemer voor deze opdracht is gekozen voor de niet-openbare procedure. Arcade zal vijf gegadigden selecteren die de mogelijkheid voor een schouw op 5 juli 2023.

Bron: Tenderned woensdag 29 maart 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/292871

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 30 maart 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *