Schoonmaak SVB locaties door heel Nederland – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak SVB locaties door heel Nederland

Doe schoonmaak en glasbewassing nou niet bij elkaar aldus alle brancheorganisatie mededelingen over aanbesteding maar de Sociale Verzekeringsbank in Amstelveen heeft het toch maar op een hoop gegooid. Het nadeel is evident, de glasbewassing is de kleinere partij die vaak in combinatie geworven moet worden en heeft zo geen zelfstandige onderhandelingsruimte. Zo is het moeilijk om te onderscheiden op bijvoorbeeld kwaliteit en kiest het schoonmaakbedrijf de glazenwasser op met name prijs.

Maar het scheelt natuurlijk wel in werk. Niet voor de inschrijvende ondernemer, maar toch wel voor de aanbestedingen uitschrijvende ambtenaren.

De tender van de SVB is voor:

©ZaZ 2019

Resultaatgerichte schoonmaakdiensten waarbij middels meting, borging en sturing de beleving van de dienstverlening, de technische kwaliteit en de flexibiliteit in de samenwerking worden geoptimaliseerd.

en bestaat uit percelen voor de regio’:

Perceel 1: Schoonmaakdiensten locatie Groningen

Perceel 2: Schoonmaakdiensten locatie Rijnmond.

Perceel 3: Schoonmaakdiensten locaties Nijmegen, Deventer, Utrecht (Graadt van Roggenweg) en Utrecht DZW (Papendorpseweg).

Perceel 4: Schoonmaakdiensten locaties Amstelveen, Zaanstad en Leiden

Perceel 5: Schoonmaakdiensten locaties Rotterdam en Breda

Beide percelen noemen als plaats van uitvoering meer locaties:

Groningen, Zuidwest-Overijssel, Arnhem/Nijmegen, Utrecht, Zaanstreek, Groot-Amsterdam, Agglomeratie Leiden en Bollenstreek, Groot-Rijnmond, West-Noord-Brabant, Midden-Limburg

Zie ook:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/297321/publicatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *