Onderhoud heftafels, defensie aanbesteding – Aanbestedingsnieuws

Onderhoud heftafels, defensie aanbesteding

Defensie heeft een aanbesteding uitgeschreven voor onderhoud van heftafels. Dat zijn tafels die als harmonika kunnen worden uitgetrokken. Heftafels worden ingezet om zware artikelen zoals pallets op een ergonomische werkhoogte te brengen.

Ondernemers worden uitgenodigd in te schrijven op de aanbesteding voor het verrichten van preventief en correctief onderhoud heftafels en schaarheftafels zoals gedefinieerd en uitgewerkt in onderhavige aanbesteding. De hierbij gebruikte procedure is de openbare procedure uit de Aanbestedingswet 2012. De geeraamde opdrachtwaarde is zonder btw: €657.501,66

De procedure verloopt volledig elektronisch via het online aanbestedingsplatform Negometrix. Nad

collage Google sarch schaartafel ©3a3 2023

ere informatie over het gebruik van Negometrix leest u hier.

Het betreft een aanbesteding tot het sluiten van een dienstverleningsovereenkomst voor een periode van 4+2+2=8 jaar met een (1) leverancier. Het betreft het inspecteren en repareren (preventief en correctief onderhoud) van +/- 350 heftafels en schaarheftafels in gebruik op militaire complexen bij de hersteleenheden van Defensie. Dit betreft expliciet heftafels en schaarheftafels. Tilhulpen en overige hijs- en hefmiddelen vallen niet onder dit contract.

Bron:

https://platform.negometrix.com/PublishedTenders.aspx?tenderid=218962

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/297300/publicatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *