Schoonmaak Nije Gaast – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak Nije Gaast

Illustratie: pixabay.com

De aan te besteden opdracht in deze aanbesteding van Nije Gaast wordt als volgt gedefinieerd: Het schoonmaken van de locaties van Nije Gaast op basis van het opgestelde werkprogramma, waarin reguliere schoonmaak, vloeronderhoud
en glasbewassing zijn opgenomen. Per locatie is een werkprogramma en ruimtestaat opgesteld waaruit de vereisten blijken.
De locaties IT Finster en De Ferbining hebben een eigen schoonmaker, dus zijn geen onderdeel van de opdracht. In geval van nood, wil opdrachtgever op deze locaties op aanvraag wel gebruik kunnen maken van de schoonmaker(s) van opdrachtnemer.
De Wâlikker en De Bolster hebben gedeeltelijk een eigen schoonmaker. Deze locaties worden dus wel meegenomen in de aanbesteding, maar er wordt na gunning berekend wat er door opdrachtnemer en wat door opdrachtgever zelf wordt schoongemaakt. Daar is op dit moment nog niets over te zeggen.

Het doel is om te komen tot een schoonmaakdienstverlening van hoge kwaliteit, waarbij sprake is van een goede relatie, regelmatig contact tussen Nije Gaast en opdrachtnemer met een hoge mate van continuïteit waar het gaat om de gesprekspartners en tevreden medewerkers die met plezier de werkzaamheden verrichten. Het werkprogramma is een leidraad en niet leidend voor de kwaliteit van de schoonmaak. De omvang van de opdracht is het afgelopen jaar (2022) ongeveer €200.000,- inclusief btw per jaar geweest (dit is inclusief schoonmaak, vloeronderhoud en glasbewassing). Aan dit bedrag kunnen geen rechten worden ontleend.

De aanbesteding leidt tot een overeenkomst, met een looptijd van maximaal tien jaar. De redenen daarvoor zijn het creëren van continuïteit in de schoonmaak en een duurzame relatie. De overeenkomst is door de aanbestedende dienst tussentijds te beëindigen met een opzegtermijn van zes maanden. De overeenkomst gaat in op 1 april 2024. Er wordt een Europees openbare
procedure gevolgd

Inschrijvers krijgen de mogelijkheid tot het schouwen van de locatie op 7 december 2023.
Tijdstip en locaties schouw:
• De Klinkert, Wyckelerweg 172 te Sloten 14:30 uur
• De Klimbeam, ’t Heale Pead 1 te Koudum 15:30 uur
Inschrijvers melden zich hiervoor uiterlijk aan op 5 december 2023 via post@inkoopmeesters.nl. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gegeven antwoorden tijdens de schouw. Wilt u gegeven informatie gebruiken in uw inschrijving? Stel dan een vraag in de Nota van Inlichtingen om de informatie te laten bevestigen.

Bron: Tenderned donderdag 23 november 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/317564

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 24 november 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *