Schoonmaak gebouwen gemeente Brunssum – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak gebouwen gemeente Brunssum

Illustratie: Pixabay.com

De aanbesteder kiest ervoor om een Europese aanbesteding te doorlopen volgens de openbare procedure om zo te komen tot overeenkomsten voor de schoonmaak van de diverse panden van gemeente Brunssum.
De opdracht omvat globaal:
• De dagelijkse/wekelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden conform een vooraf opgestelde handelingencontract binnen de volgende ruimtecategorieën van gemeente Brunssum:
▪ Bureaukamers
▪ Leslokalen (binnen onderwijs)
▪ Verkeersruimten/kopieerruimten;
▪ Sanitair.
• Het conform handelingencontract uitvoeren van het vloeronderhoud binnen gemeente Brunssum waarbij de representativiteit van vloeren op locatie centraal staat.
• Het reinigen van separatieglas.
• Het aansturen van de externe glazenwassen incl. de facturenstroom.
• Het bijvullen van sanitaire voorzieningen op locatie en het voorraadbeheer hiervan. Tevens signaleert de schoonmaakdienstverlener storingen en knelpunten en meldt dit bij de door gemeente Brunssum gecontracteerde leverancier;
• Het transporteren van de diverse gescheiden afvalstromen ontstaan in en rond de locatie naar de door gemeente Brunssum aangewezen verzamelpunt op locatie;
• De medewerkers van de opdrachtnemer zijn na uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden verantwoordelijk voor het zo nodig (af)sluiten van alle ramen en (buiten)deuren, licht uitmaken en indien noodzakelijk het aanzetten van het alarm conform sluitingsschema gemeente Brunssum.

Binnen de scope van de opdracht vallen:
• Het dagelijks en periodiek schoonmaken van de volgende locaties van gemeente Brunssum:
1. Bestuurscentrum (hoog-/laagbouw)
2. Oude Raadhuis
3. Gemeentelijke Technische Dienst (GTD)
4. ‘T Rombouts
5. Rumpenerhof
6. Brede School Brunssum – Treebeek
7. Brede School Brunssum – Langeberg
8. Brede School Brunssum – Centrum
9. BMV Bronsheim
10. Sportzaal (van de brede school Brunssum – Treebeek)
11. MFA Treebeek
12. Gasperistraat 3. Tevens wordt in de toekomst vier soortgelijke locaties toegevoegd en dienen deze als optie meegenomen
te worden.
13. OPTIE: Rollebol (in BMV Bronsheim)

Gemeente Brunssum is voorstander van dagschoonmaak. Echter de leverancier dient rekening te houden met het primaire proces van de gemeente Brunssum. De leverancier dient dan ook haar werkzaamheden dusdanig in te plannen, dat het primaire proces niet gestoord wordt.

De overeenkomst zal voor vier jaar worden aanbesteed. Daarna bestaan er achtereenvolgens twee opties tot verlenging van één jaar elk.

Bron: Tenderned zondag 24 juli 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/268238

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *