Schoonmaak en glasbewassing gemeente Midden-Delfland – Aanbestedingsnieuws

Schoonmaak en glasbewassing gemeente Midden-Delfland

Gemeentehuis Midden-Delfland. Foto: © Gemeente Midden-Delfland

Momenteel worden de schoonmaakwerkzaamheden van het gemeentehuis van de gemeente Midden-Delfland uitgevoerd door één contractant. Dagelijks worden er vijf tot zes medewerkers ingezet waarvan er twee in dienst zijn van de Gemeente Midden-Delfland. De schoonmaak wordt dagelijks (maandag tot en met vrijdag) uitgevoerd van 17:30 uur tot 20:00 uur. De benodigde schoonmaakartikelen, -materialen en machines voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zijn eigendom van en komen voor rekening van de gemeente. Dit contract  vervalt op 01 april 2024. Voor glasbewassing geldt dat dit op dit moment alleen wordt uitgevoerd bij het gemeentehuis van de gemeente Midden-Delfland. Hierbij geldt de afspraak dat de buitenkant van het gebouw viermaal en de binnenkant tweemaal per jaar wordt gereinigd. De schoonmaakartikelen, -materialen en machines voor de glasbewassing worden geleverd onder regie van de huidige leverancier.

De aanbestedende dienst wenst door middel van deze aanbesteding één inschrijver per perceel te contracteren. De volgende
percelen worden daarbij onderscheiden:
• Perceel 1: Schoonmaakdienstverlening
• Perceel 2: Glasbewassingsdienstverlening (gemeentehuis en gemeentewerf)
Het staat inschrijvers vrij om op beide percelen in te schrijven. Het is dan ook mogelijk om beide percelen aan één inschrijver te gunnen.

De contractduur voor beide percelen is vier jaar met de optie van twee verlengingen van één jaar.  Er wordt de openbare procedure gevolgd.

Bron: Tenderned donderdag 4 januari 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/321798

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 5 januari 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *