ROVA Amersfoort zoekt bouwteam nieuwbouw bedrijfslocatie – Aanbestedingsnieuws

ROVA Amersfoort zoekt bouwteam nieuwbouw bedrijfslocatie

ROVA, een afvalverwerker die werkt voor 23 gemeenten verdeeld over drie regio’s (IJssel-Vecht, Achterhoek en Eemland) wil een nieuwe bedrijfslocatie en zoekt daarvoor een bouwteam.

De selectieleidraad is vastgesteld door Sweco .Het taakstellend budget voor het Werk van ROVA Amersfoort, locatie
Vinkenhoef, is 24 miljoen euro (exclusief btw). Binnen het Taakstellend Budget van het Werk behoren tevens de kosten, gemaakt door de Aannemer tijdens de bouwteamfase.

ROVA heeft ervoor gekozen om het Voorontwerp (VO), Definitief Ontwerp (DO) en het Engineering&Construct (E&C-)contract op basis van de UAV-gc 2005 in een bouwteam uit te voeren. De gunning voor de realisatie (de 2de fase) van dit project is onder voorbehoud van een go/no-go moment welke afhankelijk is van de prijsvorming, definitieve besluitvorming en het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Er wordt gezocht naar een aannemer met ervaring in onder meer:

Het uitwerken van het Uitvoeringsontwerp (UO) van een kolomvrije hal van minimaal 2.000 m2 waarin bulkmaterialen los worden op- en overgeslagen.
Gelijk aan eisen gesteld in
paragraaf 3.4.4.
S2 Het uitwerken van het Uitvoeringsontwerp (UO) van een kantoor met minimaal de functies van: vergaderruimte, bedrijfskantine, keuken, sanitaire voorzieningen en was- en kleedruimte van in totaal minimaal 200 m2.

Inschrijven kan nog 42 dagen, tot 25 mrt. 2024, 14:00

Bron: Tenderned, 11 februari 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *