Rijksvastgoed houdt Marktconsultatie koepel Breda – Aanbestedingsnieuws

Rijksvastgoed houdt Marktconsultatie koepel Breda

Het Rijksvastgoedbedrijf presenteerde 6 juni 2018 ontwerp-“denkrichtingen” voor de koepelgevangenis in Breda, op de vastgoedbeurs Provada in de RAI Amsterdam. Daarmee werd een marktconsultatie voor de renovatie ervan geopend.

Het Rijksvastgoedbedrijf kondigde na afloop van de presentatie een marktconsultatie voor geopend, die zou aanvankelijk dit najaar moeten worden gehouden. Daarmee moet “input”worden opgehaald voor mogelijke toekomstige bestemmingen van de koepel en het complex en voor een goede invulling van verkoopproces.

Het is overigens nog niet bekend wat de uiteindelijke bestemmingen van het gevangeniscomplex kunnen worden. Het Rijksvastgoedbedrijf is hierover in gesprek met de gemeente Breda. Met de gemeente zullen de uitkomsten van de consultatie worden besproken en ook gezamenlijk het verkoopproces worden bepaald.

Het Rijk wil het koepelcomplex integraal openbaar verkopen. Het is alleen nog niet bekend wat de uiteindelijke bestemmingen van het gevangeniscomplex kunnen worden. Dat is de bevoegdheid van de gemeente Breda . Het Rijksvastgoedbedrijf is in gesprek met de gemeente Breda om gezamenlijk het verkoopproces te bepalen. Met de gemeente Breda worden de uitkomsten van de consultatie besproken en vervolgens wordt het verkoopproces bepaald.

https://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/actueel/nieuws/2018/06/06/spraakmakende-denkrichtingen-voor-koepel-breda

Meer informatie over de marktconsultatie wordt binnenkort via Biedboek.nl bekendgemaakt. Heeft u reeds belangstelling voor deelname aan de marktconsultatie kunt u zich ook nu aanmelden: via postbus.rvb.koepel@rijksoverheid.nl.

©Rijksvastgoedbedrijf 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *