Renoveren hefdeuren en geleidingen van een spuikoker Cleveringsluizen – Aanbestedingsnieuws

Renoveren hefdeuren en geleidingen van een spuikoker Cleveringsluizen

Foto: https://www.noorderzijlvest.nl/

Waterschap Noorderzijlvest heeft een aanbesteding geplaatst voor  het renoveren van hefdeuren en geleidingen van een spuikoker van de Cleveringsluizen. De 12 spuikokers van de Cleveringsluizen in de Lauwerzeedijk zijn na een gebruik van tientallen jaren toe aan groot onderhoud. Tot nu toe zijn de geleidingen en afdichtingen van 7 spuikokers aangepakt. Onderhavige aanbesteding betreft het onderhoud aan een opvolgende spuikoker nr. 6 met een optie elk jaar het onderhoud aan een spuikoker voor de 4 resterende spuikokers.

De werkzaamheden omvatten het renoveren van de werktuigbouwkundige onderdelen, geleiderails en afdichtingen van de hefdeuren met de daarbij behorende werkzaamheden. Omdat het werkzaamheden betreffen aan een primaire waterkering kan alleen buiten het stormseizoen (van 1 april tot 1 oktober) de uitvoeringswerkzaamheden ter plaatse worden uitgevoerd.

De opdracht wordt verleend voor het groot onderhoud van de geleidingen en afdichting van één spuikoker. De opdrachtgever heeft de optie om de overeenkomst gedurende 4 jaar te verlengen, zodat in totaal aan 5 spuikokers groot onderhoud wordt gepleegd. Het wel of niet verlengen van de overeenkomst, inroepen van de opties, hangt onder andere af van de kwaliteit van de geleverde prestatie. Daarvoor beoordeelt de opdrachtgever de aannemer gedurende de voorbereidings- en uitvoeringsperiode, maandelijks en komt na de uitvoeringsperiode tot een eindbeoordeling. Bij opdrachtverlening van de volgende spuikokers wordt de aannemingssom geïndexeerd volgens het CBS-prijsindexcijfer ‘Grond-, weg- en waterbouw’ voor het deelgebied, ‘Waterbouwkundige werken’ zoals omschreven in de TO (het betreft de werktuigbouwkundige renovatie van een beweegbaar waterbouwkundig werk)

Er wordt geen gelegenheid geboden de locatie te bezoeken. Er zijn filmpjes beschikbaar om een
beeld te krijgen van het complex en de werkzaamheden op:
https://www.noorderzijlvest.nl  Let op de link in de aanbestedingsdocumenten leidt naar een foutpagina. Via de hoofdpagina en dan de menu optie ons werk , projecten en dan naar beneden scrollen tot de Cleveringsluizen werkt wel. Blijkbaar vindt de webmaster dat je altijd via de hoofdpagina moet gaan.

Bron: Tenderned 22 september 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/206177

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=9sQo6gxQ_tg[/embedyt]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *