Reinigen, onderhouden en repareren van speeltoestellen en ondergronden – Aanbestedingsnieuws

Reinigen, onderhouden en repareren van speeltoestellen en ondergronden

Foto: Pixabay

Het contract voor reinigen van de ondergronden en aanvullende werkzaamheden loopt 31 december 2023 af. Dit is de aanleiding om de werkzaamheden via een raamovereenkomst opnieuw aan te besteden. De opdracht in deze aanbesteding is het uitvoeren van de reiniging van de ondergronden op speelterreinen evenals het uitvoeren van onderhoud van ondergronden en de speel- en sporttoestellen in de buitenruimte, inclusief het vervangen van ondergronden.

Het doel van de aanbesteding is om op transparante wijze te komen tot een overeenkomst met één leverancier die de schoonmaakwerkzaamheden aan speel ondergronden uitvoert en indien nodig ondergronden vervangt en storingsonderhoud verzorgt op basis van de eisen en voorwaarden. Hierbij wordt een proactieve rol van zowel de opdrachtnemer als de opdrachtgever verwacht.

De te sluiten Overeenkomst vangt aan op  1 januari 2024 en eindigt op 31 december 2025. Er bestaat een optie tot verlenging van maximaal tweemaal twaalf maanden. Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure en gunt op basis van de laagste prijs.

Bron: Tenderned zaterdag 23 september 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/310827

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 25 september 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *