Reinigen Haagse Markt aanbesteed – Aanbestedingsnieuws

Reinigen Haagse Markt aanbesteed

Foto: Ap’s Services

Het reinigen van de Haagse markt, de grootste of een der grotere markten van de Benelux, werd in het verleden altijd gedaan door Ap’s Services een werk en leer bedrijf van  ondernemer Abdelmonaim ‘Appie’ el Massaoudi. Op de verse website van zijn onderneming zegt hij “je kunt beter een bezem vasthouden dan een Kalasjnikov”. Verleden jaar won het bedrijf nog een aanbesteding voor het leveren van marktkramen. De gemeente Den Haag zocht een bedrijf voor ‘Marktkramen en benodigdheden’. Een uitgelezen kans voor “Appie” om nog meer jongens op een goede manier aan de slag te krijgen. Appie: “Net als het schoonmaakbedrijf blijkt dat met de juiste positieve instelling je echt iets kan doen voor en met deze jongens, jongens die anders waarschijnlijk in de criminaliteit terecht waren gekomen.”
Door aandacht en waardering, laat ik ze ergens bij horen. Inmiddels komen nieuwe jongens vanzelf aanwaaien. Dubbel winst dus!”

AN hoopt dat de nieuwe aanbesteding met als onderdelen

  • Het schoonmaken van het marktterrein;
  • Het schoonmaken van de directe omgeving van het marktterrein;
  • Tijdens marktdagen het opruimen van consumentenafval, legen van afvalbakken, schoonhouden van het terrein t.b.v. de Haagse markt.

Goed terecht komt.

Bron Tenderned 13 maart 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/160637;section=0

 

2 thoughts on “Reinigen Haagse Markt aanbesteed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *