Regulier Onderhoud Hygiëne Groenalliantie Midden-Holland – Aanbestedingsnieuws

Regulier Onderhoud Hygiëne Groenalliantie Midden-Holland

Kaart: Groenalliantie Midden-Holland

De Groenalliantie Midden-Holland e.o. heeft een aanbesteding geplaatst voor het verzamelen en afvoeren zwerfafval op een gebied van 1.458.915 are. Het ledigen 70.175 afvalbakken, het schoonmaken van ruim 2400 stuks terreinmeubilair, het schoonmaken van circa 4050 borden, het schoonmaken van 765 toilet gebouwen en het schoonmaken van bijna 22.000 m2 aan bruggen en steigers.

De Groenalliantie Midden-Holland e.o. is een samenwerkingsverband van de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen, Krimpen aan den IJssel en Krimpenerwaard. Doel van de samenwerking is het ontwikkelen en beheren van de natuur- en recreatiegebieden Krimpenerwaard en Reeuwijkse Plassen. De Groenalliantie Midden-Holland is verantwoordelijk voor eigendom en beheer van de Krimpenerhout, Loetbos, Reeuwijkse Hout, Goudse Hout, ’t Weegje, Twaalfmorgen, Oostpolder, Gouwebos en Elfhoeven.

De te verstrekken opdracht vangt aan op 1 januari 2020 en het contract loopt door tot 31 december 2022. Er is een verlenging van maximaal 1 jaar mogelijk.

Bron: Tenderned 7 oktober 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/177102

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *