Regionale bekendheids- en activiteitencampagne 113-zelfmoordpreventie – Aanbestedingsnieuws

Regionale bekendheids- en activiteitencampagne 113-zelfmoordpreventie

foto: pixabay.com

De Stichting 113 Zelfmoordpreventie zoekt een partner (of samenwerkingsverband) die op strategisch en uitvoerend niveau kan voorzien in cross mediale campagnes met variërend budget. We verwachten hierbij proactief advies op het gebied van zowel online als offline communicatie richting de doelgroep(en). Daarnaast verwachten we tussentijds heldere en concrete rapportages zodat we optimaal en snel kunnen bijsturen. Stichting 113 Zelfmoordpreventie zoekt een reclamebureau of communicatiebureau die gaat ontwikkelen en uitvoeren: een cross mediale bekendheids- en activatiecampagne voor mannen van middelbare leeftijd (40 – 70 jaar).
Al jaren op een rij behoren deze middelbare mannen tot de grootste risicogroep onder suïcide plegers. Vier op de tien mensen die zelfmoord plegen zijn middelbare mannen. De merkbekendheid van 113 onder de suïcide risicogroepen middelbare mannen moet worden vergroot omdat in 2022 de 113 naamsbekendheid achterblijft in vergelijking met andere leeftijdsgroepen. Deze bekendheid met het merk is een noodzakelijke voorwaarde voor de volgende campagnefase: het activeren van deze mannen zodat zij bij zelfmoordgedachten in beweging komen en actie ondernemen door bellen, chatten, zelftesten en coaching trajecten.

De te verstrekken opdracht bestaat uit opstellen en uitvoeren van cross mediale campagneplannen, strategieën,
conceptontwikkeling (inclusief creatieve doorvertaling) en uitwerking van de campagne(s) in middelen, content en acties. Hieronder valt ook media-inkoop voor de campagnes, zowel offline als online, en terugkoppeling van resultaten in de vorm van rapportages en adviezen. Bekendheids- en activatiecampagne Van de inschrijver wordt een rol als sparringpartner verwacht die intensief samenwerkt met het team van de Stichting 113 Zelfmoordpreventie, (ongevraagd) adviseert en operationele zaken oppakt, zoals de inkoop, inrichting, beheer en monitoring. De inschrijver deelt kennis met medewerkers van de Stichting 113
Zelfmoordpreventie die een rol hebben bij het inzetten van online en offline media.

De initiële looptijd van de overeenkomst bedraagt één jaar en vier maanden (21 juli 2022 t/m 31 december 2023). De
aanvangsdatum van de overeenkomst ligt op 26 december 2022.

NDR;  Waarom ligt de aanvangsdatum 5 maanden na het begin van de initiële looptijd?

Stichting 113 Zelfmoordpreventie hanteert het gunningscriterium beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV).

Bron: Tenderned donderdag 14 juli 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/267504

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *