Redvoertuigen veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid – Aanbestedingsnieuws

Redvoertuigen veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Foto: Veiligheisdsregio ZHZ

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid heeft een aanbesteding geplaatst voor een drietal redvoertuigen. De aanbesteding telt twee percelen, één perceel voor de levering en het onderhoud van twee hoogwerkers die voornamelijk ingezet zullen worden in Dordrecht en één perceel voor de levering en het onderhoud van één hoogwerker met knikarm.

Een redvoertuig is in basis belast met het redden van mensen en dieren op hoogte, ondersteuning van brandweereenheden bij blussen op hoogte en het verlenen van hulp op hoogte. Daarnaast wordt een redvoertuig onder andere ook ingezet voor:

  • Schoorsteenbranden;
  • Assistentie ambulance;
  • Werken op daken / in diepten;
  • Assistentie duikploeg;
  • Stormschade en schade als gevolg van andere weersinvloeden;
  • Tweede vluchtmogelijkheid brandweerpersoneel.

Er mag op één of op beide percelen ingeschreven worden. Het is mogelijk dat één leverancier beide percelen gegund krijgt.
De uitvoering van de opdracht is gepland vanaf het moment van inwerkingtreding van de overeenkomst. De levering van de voertuigen vindt plaats (uiterlijk) 1 jaar na opdrachtverstrekking.
Voor het onderhoud wenst de opdrachtgever een overeenkomst af te sluiten voor een periode van (maximaal) 20 jaar, dit is gelijk aan de afschrijvingstermijn die de veiligheidsregio hanteert.

Bron Tenderned 11 november 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/180206

 

 

1 thought on “Redvoertuigen veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *