Aanbesteding Grootkeuken Stadhuis Tilburg – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding Grootkeuken Stadhuis Tilburg

Foto: Gemeente Tilburg

Het doel van deze aanbesteding is het sluiten van een overeenkomst met één opdrachtnemer voor het leveren, plaatsen en installeren van de grootkeukenfaciliteiten in het stadhuis van de Gemeente Tilburg en voor het onderhouden daarvan in het eerste jaar na werkend opleveren door opdrachtnemer en acceptatie hiervan door opdrachtgever. Dit alles ten behoeve van gebruik door en voor medewerkers van de gemeente, de raad, het college en hun bezoek.

De Gemeente Tilburg krijgt een vernieuwd stadhuis en een vernieuwde stadswinkel. Samen vormen deze gebouwen het ‘huis van de stad’. Een plek waar de gemeente, inwoners, ondernemers en partners elkaar ontmoeten en samenwerken. Het stadhuis en de stadswinkel horen bij Tilburg als vernieuwende stad die past bij deze tijd: benaderbaar, transparant en duurzaam.

In december 2018 is de verbouwing van stadskantoor 1 in Tilburg gestart. In het najaar van 2020 neemt de gemeente het gebouw in gebruik. Dat heet vanaf dat moment het stadhuis. Het gebouw is een mooie mix van oud en nieuw. Het ontwerp is van DEDRIE architecten. Met dit ontwerp blijft het monumentale karakter van de ‘zwarte doos’ behouden: dit gebouw komt uit 1972 en is ontworpen door Kraaijvanger Architects. Er worden nieuwe elementen toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een aantrekkelijke ingang waar je makkelijk binnenloopt. Of aan het grote raam van 40 x 5 meter in de raadszaal, dat uitkijkt op de stad.

Binnen de scope van deze opdracht valt het leveren, plaatsen en installeren van de grootkeukenfaciliteiten in het stadhuis van de gemeente Tilburg en het onderhouden daarvan in het eerste jaar na werkend opleveren. Onder de grootkeukenfaciliteiten voor het Stadhuis wordt verstaan:

  • De keuken bij het werkcafé op de begane grond;
  • De keuken op de 1e etage bij de raadzaal en het bestuurlijk vergadercentrum;
  • De keuken op de 9e verdieping.

Bronnen: Gemeente Tilburg en Tenderned 11 november 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/180192

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *