Realiseren kindcentrum Hofland incl. terrein- Mijdrecht – Aanbestedingsnieuws

Realiseren kindcentrum Hofland incl. terrein- Mijdrecht

Impressie: © Gemeente Ronde Venen

Het nieuwe gebouw, met nu nog de naam ‘Kindcentrum Hofland’, biedt onderdak aan twee samenwerkende basisscholen en kinderopvang. Naar verwachting is het gebouw in 2023 gereed. Het Kindcentrum vervangt het huidige scholencomplex aan de Eendracht in Hofland. Dat staat daar sinds 1973. Het gebouw was toen bestemd voor drie basisscholen met ieder een eigen richting (openbaar, rooms-katholiek en protestants-christelijk). De protestants-christelijke basisschool De Hoeksteen is inmiddels gesloten. Dus wordt het een nieuw kindcentrum met 2 basisscholen en een kinderdagverblijf. Na de visiepresentatie werd Studio 110 in juni 2020 uit vier gegadigden gekozen als architect voor dit nieuw te bouwen kindcentrum.
De visie ging uit van de bouw van een ronde school want deze vorm nodigt uit tot bewegen, is dynamisch, is overzichtelijk en is ook nog eens compacter dan een orthogonaal gebouw. Momenteel worden in ontwerpteam met constructeur, installatieadviseur, bouwfysisch adviseur en in overleg met de drie gebruikers en de gemeente de plannen uitgewerkt. De planning is dat medio 2022 de bouw kan gaan starten. ( Bron: Ronde Venen, Studio 110)

De opdracht in deze aanbesteding behelst in hoofdzaak het realiseren van de nieuwbouw van het gebouw KC Hofland inclusief terreininrichting. Voor uitvoering van het werk kiest aanbesteder ervoor om werkzaamheden voor het project door meerdere partijen te laten verrichten. In samenwerking tussen de partijen zal worden gewerkt aan het gewenste eindresultaat. Met deze aanbestedingsprocedure is aanbesteder op zoek naar uitvoerende partijen. De werkzaamheden voor de realisering zijn onderverdeeld in de volgende percelen:

  • Perceel 1: het uitvoeren van de bouwkundige werken inclusief terreininrichting, alsmede de coördinatie over de overige bij de uitvoering betrokken partijen.
  • Perceel 2: het uitvoeren van de werktuigbouwkundige installaties.
  • Perceel 3: het uitvoeren van de elektrotechnische installaties.

Dat is de info die u van ons krijgt. Bij interesse, wordt u via de Tenderned link doorgeleid naar Hevo. nl. Dan leest u:

Wilt u deelnemen aan één van de selecties die door ons (Hevo) georganiseerd worden? Vraag uw inlogcode aan.

Communicatie over de aanbestedingen loopt via ons (Hevo) web based systeem Bricsys 24/7. Hier vindt u alle documenten en de invuldocumenten in Word en een gepersonaliseerde map per gegadigde om uw documenten te uploaden. Met een persoonlijke inlog krijgt u toegang tot Bricsys 24/7.
Vraag uw persoonlijke inlogcode aan
Stuur een e-mail naar aanbestedingen@hevo.nl en u ontvangt uw inloggegevens. Vermeld ‘het (algemene) e-mailadres’, ‘naam van de aanbesteding’ en ‘het perceel’ waarvoor u wilt inschrijven.

NDR: Tsenders, je zou er een kunstkop van krijgen af en toe, met hun inlog- en aanmeldschermen. Vraag is ook of de versnippering die het teweeg brengt, de zaak van het aanbesteden wel dient. Afijn, zoals gebruikelijk volgt nu onze bron:

Tenderned donderdag 13 januari 2022 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/249238

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *