PTSA wint Leidse aanbesteding architectuur, aannemer gezocht – Aanbestedingsnieuws

PTSA wint Leidse aanbesteding architectuur, aannemer gezocht

Afgelopen maanden is de gemeente Leiden een aanbestedingsprocedure gestart voor een ontwerpteam. Popma ter Steege Architecten (PTSA) uit Leiden heeft deze aanbesteding gewonnen. Het ontwerp- en projectteam van de gemeente zorgen er samen voor dat de plannen voor de dubbele sportzaal worden uitgewerkt van een programma van eisen en wensen, tot en met een definitief ontwerp. Als het definitief ontwerp er is, zoekt de gemeente een aannemer voor de bouw van de nieuwe sportzaal.

Bron: Pixabay,; hpgruesen https://pixabay.com/nl/users/hpgruesen-2204343/

Binnen Leiden en specifiek in de burgemeesterswijk is behoefte aan een grotere sportzaal. Deze zaal gaat gebruikt worden door een aantal basisscholen (doordeweeks overdag) en breedtesport (sport die door iedereen op amateurbasis beoefend kan worden) in de middagen, avonden en in het weekend.

Het oude schoolgebouw aan de Oppenheimstraat 4 komt in een verder stadium van verval. Om de veiligheid van de spelende kinderen, rondlopende leerkrachten en anderen te garanderen, laten wij binnenkort hekken om dit gebouw plaatsen. Dit gebeurt uit voorzorg, om ongelukken te voorkomen. Dit heeft invloed op de uitstraling van de straat, maar de veiligheid van personen staat voorop.

Bron: Leiden, 5 augustus 2022

Via de website van de gemeente Leiden vinden we ook de volgende contactinformatie:

Er is een bewoners informatieavond over het project. De gemeente organiseert eind deze maand een informatieavond over de bouw van een sportzaal aan de Oppenheimstraat 4a. U bent van harte welkom op maandag 29 augustus 2022, om 19.00 uur in de St. Josephschool, Oppenheimstraat 8 in Leiden.

Mocht u vragen hebben over het project of de informatie-avond, dan kunt u contact opnemen met Ben Pillen via b.pillen2@leiden.nl of bel naar tel. 14 071.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *