POUW vervoer ontvangt opdracht van Defensie (DVVO) – Aanbestedingsnieuws

POUW vervoer ontvangt opdracht van Defensie (DVVO)

In deze corona periode is aan Pouw Vervoer een meerjarige opdracht gegund door en voor de Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie (DVVO). Pouw Vervoer is een jonge busonderneming gevestigd in Vianen. Jaren geleden is Pouw Vervoer begonnen met lokaal horecavervoer in de gemeente Lopik. Na enige tijd konden de werkzaamheden worden uitgebreid met vast schoolvervoer. Tegenwoordig is het werkterrein verbreed naar landelijk niveau en bieden Pouw naast normaal busvervoer ook vele aanvullende diensten aan, zoals compleet verzorgde dagtochten, schoolreisjes en evenementenvervoer inclusief professionele begeleiding.

Oprichter Johan Pouw:
‘Onze creativiteit in de duurzame projecten valt op, er worden ons fantastische opdrachten gegund! Ondanks de coronacrisis gaan we een stapje verder en richten ons op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu’. De opdracht voor het busvervoer in opdracht van defensie hebben wij gekregen op basis van prijs en kwaliteit. We hebben er onder andere voor gekozen om in het verlengstuk van onze ISO 14001 certificering deze aanbesteding uit te voeren met touringcars welke rijden op HVO100 brandstof.

©Pouw Vervoer 2021

Na het behalen van het ISO 14001 certificaat is er intern verder aan de slag gegaan om dit milieubeleid meer te verankeren in de algemene bedrijfsstrategie. ‘Door de coronacrisis is er tijd vrijgekomen om innovatieve projecten en duurzame processen verder uit te werken. Als een aanbesteding wordt gegund, plant de desbetreffende projectmanager het vervoersplan in en zet hier onze HVO100 geschikte voertuigen op. Het is fantastisch voor ons bedrijf dat we wederom zijn uitgekozen om deze mooie klus te doen. Defensie is groen van kleur en wij rijden groen’, zegt een enthousiaste Johan Pouw.

Bron: Pouw Vervoer, 11 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *