Politiepaardentrailers gegund aan Jozua Aanhangwagens – Aanbestedingsnieuws

Politiepaardentrailers gegund aan Jozua Aanhangwagens

Foto: Jozua aanhangwagens

Jozua Aanhangwagens BV in Harderwijk mag een aantal paardentrailers leveren voor de Nederlandse politie. er waren 3 aanbieders en Jozua Aanhangwagens heeft de opdracht gegund gekregen. Met de opdracht is € 750.000,- Euro gemoeid.

Jozua Aanhangwagens is door Piet Wiggelinkhuijsen opgericht in 1985. Hij is een eenmanszaak gestart in de handel en reparatie van aanhangwagens en paarden-trailers.

De klantenkring groeide gestaag en uitbreiding bleek al snel nodig. In 1993 is er een nieuwe bedrijfslocatie in gebruik genomen op Industrieterrein “Lorentz”. Op deze locatie beschikt Jozua over een moderne werkplaats, showroom en buitenterrein en een uitgebreid magazijn. Door de aanhoudende expansie zijn er inmiddels ook op deze locatie de nodige verbouwingen en uitbreidingen gedaan om de klanten te kunnen blijven bedienen. Doordat zoon Arjan Wiggelinkhuijsen inmiddels het bedrijf overgenomen heeft, is een familiebedrijf geboren.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een leverancier van alle soorten aanhangwagens voor de meest uiteenlopende doeleinden. Ook voor reparatie en onderhoud aan alle merken kan Jozua een snelle afhandeling garanderen door de grote voorraad onderdelen die in het magazijn voorradig zijn.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *