Aanbesteding geplaatst postbezorging gemeente Tilburg – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding geplaatst postbezorging gemeente Tilburg

Foto: Pixabay

Op jaarbasis wordt er door de gemeente Tilburg circa 1,2 miljoen poststukken ter bezorging aangeboden. Het overgrote deel daarvan heeft een bestemming binnen de gemeente. De uitgaande post van de gemeente bestaat voor 95% uit enveloppen en andere poststukken die minder dan 50 gram per stuk wegen. Gelijksoortige post wordt gebundeld aangeleverd. Dit betreft ongeveer 40.000 stuks per jaar met een bestemming buiten Tilburg.

De overige post (waarvan 220.000 stuks per jaar met een bestemming buiten Tilburg) wordt niet gebundeld aangeleverd. Een aantal poststukken (circa 6.000 op jaarbasis) wordt aangetekend verzonden. Ongeveer 4.000 poststukken hebben een buitenlandse bestemming. De opgegeven aantallen zijn zuiver indicatief. Inschrijvers kunnen hieraan geen rechten ontlenen.

Op jaarbasis verstuurt de gemeente Tilburg circa 234.000 poststukken met een adressering buiten postcodegebieden zoals genoemd in het programma van eisen (bron: interne cijfers), bestaande uit post van verschillende formaten, post waarvan de partijen qua uiterlijk en gewichtsklasse hetzelfde zijn, buitenland post en aangetekende post.

De uitvoering van de opdracht is gepland in de periode vanaf het moment van inwerkingtreding van de overeenkomst voorzien met ingang van 1 juli 2019 tot en met 30 juni 2021, met een optie tot eenzijdige verlenging door de aanbestedende Dienst van twee maal één jaar.

Geschatte waarde van deze opdracht is € 800.000,- , Inschrijven tot 28 maart 2019

Bron: Tenderned, 11 februari 2019, https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/158288;section=2

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *