PIANOo-congres 16 juni 2022 ook voor inschrijvers geopend – Aanbestedingsnieuws

PIANOo-congres 16 juni 2022 ook voor inschrijvers geopend

Met elkaar het verschil maken! Dit is het motto van de 16e editie van hét PIANOo-congres op 16 juni 2022. Het jaarlijkse inkoopevenement van en voor de publieke sector vindt dit jaar plaats in 1931 Congrescentrum in Den Bosch.

Op het programma staat een opening door Gerdine Keijzer-Baldé, plaatsvervangend secretaris-generaal ministerie van EZK. Elisabetta Manunza, hoogleraar Europees en internationaal aanbestedingsrecht Universiteit Utrecht, bespreekt het belang van ethiek en van aanbestedingsregels voor open en rechtvaardige samenlevingen. En filosoof Lammert Kamphuis, deelt tips vanuit de filosofie om tot nieuwe perspectieven te komen. Deze tips helpen om het verschil te maken! Verder kan je kiezen uit ruim 30 sessies.

Dit jaar zijn naast inkopers ook ‘inschrijvers’ welkom op het

©1931 2022

PIANOo-congres. Het gaat om een select gezelschap vertegenwoordigers, op bestuurs- of beleidsniveau, van brancheorganisaties en ondernemersverenigingen. Immers, een aanbesteding is pas geslaagd als deze een geschikte aanbieding en (samenwerking met een) leverancier oplevert!

Het PIANOo-congres duurt van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief borrel. Het congres is toegankelijk voor medewerkers van alle aanbestedende diensten en vertegenwoordigers van brancheorganisaties en ondernemersverenigingen (op uitnodiging). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Schrijf je nu in en stel je eigen programma samen via de congressite.

Bron: https://www.pianoo.nl/nl/actueel/nieuws/pianoo-congres-16-juni-2022-schrijf-je-nu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *