PI Ter Peel Zuid oost, vervangen installaties Eversoord -RVB – Aanbestedingsnieuws

PI Ter Peel Zuid oost, vervangen installaties Eversoord -RVB

Foto: © Rijksvastgoedbedrijf

De PI Zuid Oost bestaat uit twee locaties, te weten de locatie Roermond en de locatie Ter Peel. De locatie Ter Peel huisvest naast het reguliere gevangeniswezen en huis van bewaring een moeder met kind huis en een (zeer) beperkt beveiligde
inrichting. Het complex kenmerkt zich door de diversiteit aan (authentieke) bouwwerken met als middelpunt het voormalige klooster uit 1947. Na een inventarisatie op de locatie bleek dat de decentrale infrastructuur verouderd is en niet conform de richtlijnen is ingericht. Tijdens een- nieuwe inventarisatie bleek dat ook dat de Personen zoekinstallatie (PZI) en de Brandmeldinstallatie (BMI) aan vervanging toe is.
Het doel van de opdracht is:
– Een decentrale infrastructuur binnen de PI Zuid Oost, locatie Ter Peel, welke voldoet aan de randvoorwaarden voortkomend uit het landelijk programma DSW (digitaal samenwerken) van DJI
– Nieuwe gecertificeerde brandmeldinstallatie
– Nieuwe Personen zoekinstallatie en mobiele alarminstallatie (PZI/MAI)

Brandmeldinstallatie
De brandmeldinstallatie dient in vrijwel alle bouwdelen volledig vervangen te worden.
Personen zoekinstallatie (PZI/MAI)
De nieuwe personen zoekinstallatie moet voldoen aan het PvE PZI van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Dit omvat o.a. het vervangen van de locatiebakens, de zender / ontvangers en het leveren van draagbare toestellen.
Decentrale Infrastructuur op Orde (DIOO)
Het omvat o.a. het aanpassen van technische ruimtes en het opwaarderen van de huidige bouwkundige, beveiligingsmaatregelen, E- en W- installatietechnische voorzieningen voor de opstelruimten voor de ICT-infrastructuur. Daarnaast behoort o.a. het vervangen van de glasvezel- en UTP-bekabeling tot de opdracht.

De uitvoeringsduur inclusief werkvoorbereiding bedraagt zestien maanden. Rekening houdend met de huidige marktomstandigheden is het uitgangspunt voor de werkvoorbereidingsfase ca. vier maanden en de realisatiefase op locatie twaalf maanden.

De aanbesteding verloopt volgens de nationale niet-openbare procedure. In de eerste fase (de aanmeldingsfase) worden alle geïnteresseerde ondernemingen in de gelegenheid gesteld zich aan te melden als gegadigde. Het doel van deze fase is om maximaal drie gegadigden te selecteren. Deze gegadigden worden vervolgens uitgenodigd tot het indienen van een inschrijving (de inschrijvingsfase).

Bron: Tenderned woensdag 14 december 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/282654

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *