OSG Hengelo gunt schoonmaak definitief aan Visschedijk – Aanbestedingsnieuws

OSG Hengelo gunt schoonmaak definitief aan Visschedijk

Laatst geupdate op februari 7, 2021 door redactie

Na een Europese aanbesteding schoonmaakonderhoud en glasbewassing van OSG Hengelo, begeleid door MasterKey B.V. uit Apeldoorn, heeft Visschedijk Schoonmaak, onderdeel van Atalian Global Services Group, op de gunningcriteria van kwaliteit, flexibiliteit en communicatie de winnende offerte aangeboden.

Met ingang van 1 september aanstaande verzorgt Visschedijk de dagelijkse- en periodieke schoonmaak en glasbewassing van de locaties Bataafs Lyceum, Montessori College en ’t Genseler te Hengelo; samen goed voor ruim 17.000 m2 vloeroppervlak en 9.000 m2 glas. Het betreft een contract voor maximaal 8 jaar. Visschedijk is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak-, catering- en facilitaire services met een sterk regionaal karakter. Visschedijk staat met de beste medewerkers dagelijks garant voor een prettige, schone en smaakvolle (werk)omgeving. Visschedijk is onderdeel van de Atalian Group, waardoor het tevens mogelijk is om grensoverschrijdend klanten te kunnen bedienen.

De samenwerking tussen OSG Hengelo en Visschedijk moet leiden tot een goede schoonmaakbeleving bij de gebruikers en een continue kwaliteit van dienstverlening. Daarnaast wenst OSG invulling te geven aan de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar participatie door leerlingen uit het praktijkonderwijs. M

©Visschedijk 2019
Op de foto:
Voorgrond vlnr: de heren Erwin Wigbold (Visschedijk) en Charles Dams (OSG Hengelo)
Daarachter vlnr: Fred Janssen (Masterkey), Jessica Johannink (Visschedijk), Rene Kottier (OSG), Mathia Brandsma, Marcel Hofmeijer (Visschedijk), Jan Schmitz (OSG).

asterKey zal gedurende de contracttermijn de verschillende prestatie-indicatoren gaan monitoren waarmee OSG grip houdt op de schoonmaak.

Op 27 juni 2019 is tijdens een gezamenlijke bijeenkomst de overeenkomst getekend door de heer Charles Dams (Voorzitter College van Bestuur OSG Hengelo) en de heer Erwin Wigbold (CEO Visschedijk).

Bron: OSG/Visschedijk, 7 juli 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *