Ook Rijksvastgoedbedrijf informeert markt eerder met inkoopplanning – Aanbestedingsnieuws

Ook Rijksvastgoedbedrijf informeert markt eerder met inkoopplanning

Ook het Rijksvastgoedbedrijf gaat de markt eerder informeren via andere platforms dan TenderNed. Dat bericht het Rijksvastgoedbedrijf. De inkoopplanning dateert van 5 oktober 2018.  Met een inkoopplanning kunnen partijen zich beter voorbereiden en betere aanbiedingen op tafel leggen.

In de inkoopplanning van het Rijksvastgoedbedrijf staan de verwachte aanbestedingen van het Rijksvastgoedbedrijf die nog níet op Tenderned.nl staan. In de inkoopplanning staat welke aanbestedingen gepland zijn, waar en hoe groot het project bij benadering wordt. De inkoopplanning is gebaseerd op de officiële jaaropdrachten van het Rijksvastgoedbedrijf en geeft de markt inzicht in wat en waar iets gaat gebeuren en hoe groot het project is. Aan het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Het publiceren van de inkoopplanning is een van de actiepunten die het Rijksvastgoedbedrijf in de Marktvisie van februari 2017 heeft afgesproken. Het Rijksvastgoedbedrijf wil met de Marktvisie de samenwerking met de markt verbeteren. Dat moet gebeuren door aan een zakelijke relatie met marktpartijen te werken op basis van wederzijds vertrouwen en de samenwerking structureel aandacht geven.

De inkoopplanning wordt tweemaal per jaar, in het voorjaar en het najaar, aangepast en aangevuld. De meest recente versie is te downloaden via www.rijksvastgoedbedrijf.nl/inkoop.

Bron: Rijksvastgoedbedrijf 5 oktober 2018

©Rijksvastgoed/Aanbestedingsnieuws 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *