Ook in 2020 Tendermanager van het Jaar verkiezing – Aanbestedingsnieuws

Ook in 2020 Tendermanager van het Jaar verkiezing

Ook in 2020 organiseert de SMA de Verkiezing van Tendermanager van het Jaar. De uitreiking van de award voor de Tendermanager van het Jaar 2020 vindt plaats tijdens het SMA Tendermanagement Event in juni. De verkiezing wordt gehouden onder inschrijvers op tenders van alle branches, van bouw& infra, tot facilitair management, ICT en arbeidsbemiddeling.

Met de award willen de initiatiefnemers SMA en Cinfield bijdragen aan de zichtbaarheid en ontwikkeling van het vak tendermanagement als
cruciale sales-competentie nu en in de toekomst. De verkiezing is naast een podium voor vak en professional ook een platform dat de disciplines verkoop en inkoop bij elkaar brengt om van elkaar te leren en samen te groeien in vakvolwassenheid.

De eerste Tendermanager van het Jaar (in 2019) was Yvette Naaijkens, tendermanager bij Heijmans. Naaijkens doorliep een uitgebreid beoordelingstraject en werd unaniem door de vakjury verkozen om haar strategische, complete en zeer klantgerichte aanpak en haar vermogen om een team tot maximale prestaties te bewegen. Naast waardering voor haar werk zorgde de titel SMA Tendermanager van het Jaar voor een explosie aan aandacht.

©Cinfield/SMA 2019

Zo stond Naaijkens als spreker op diverse in- en verkoop symposia en werd zij door Cobouw uitgeroepen tot nr. 3 van Bouwpersonen van het jaar.
Naaijkens over het effect verkiezing: “De award heeft het bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Je gaat een heel traject door, inclusief assessment. Dat is een herijking van je sterkten en je ontwikkelpunten. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan!”

Wie wordt de tweede SMA Tendermanager van het Jaar? Tendermanagers maken kans op deelname door middel van een nominatie. Collega’s, relaties of partners uit het vakgebied kunnen Tendermanagers nomineren. Gedurende het traject worden de kandidaten door diverse vakjury’s beoordeeld op een aantal criteria.

Dit zijn onder andere:
• Visie op succesvol tendermanagement
• Authenticiteit van de persoon en de mate waarin hij/zij voorbeeldgedrag vertoont;
• Mate van scherp zetten van sales en operatie;
• Onderscheidende aanpak en complexiteit van de business;
• Aantoonbare bijdrage geleverd aan verbetering van tendermanagement binnen de organisatie.
• Behaalde resultaten (o.a. gewonnen/behouden omzet, waarde voor de organisatie, overige positieve impact voor de organisatie en resultaten) in de afgelopen drie jaar en het eigen aandeel daarin.

Nomineren voor de SMA verkiezing van 2020 kan vanaf 1 februari t/m 31 maart 2020 via:
www.tendermanagervanhetjaar.nl

 

Bron: SMA/Cinfield, 31januari 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *