Oldambt werft inhuur inkoopadviseur en aanbestedingsjurist met aanbesteding – Aanbestedingsnieuws

Oldambt werft inhuur inkoopadviseur en aanbestedingsjurist met aanbesteding

De gemeente Oldambt maakte via de eigen website bekend een opdracht te gaan uitschrijven voor een contractmanager/inkoper en aanbestedingsjurist. De opdracht betreft de dienstverlening inhuur tijdelijk personeel ten behoeve van de gemeente Oldambt (piek, ziek en (specifieke) projecten).

De gemeente Oldambt is op zoek naar een inkoopadviesbureau die ervaring heeft met alle vakgebieden die binnen een gemeente voorkomen (van sociaal domein tot ICT-software en van werken tot facilitair etc.) en die op alle inkoopadviesdiensten (inkoopmedewerker, inkoopadvies, contractbeheer, contractmanagement, aanbestedingsjurist) vakkundig personeel kan leveren. Om invulling te kunnen geven aan de benodigde capaciteitsbehoefte wil de gemeente Oldambt een inkoopadviesbureau contracteren voor ondersteuning op één van de hierboven genoemde onderdelen. Het gaat om een „flexibele schil‟ voor inkoopondersteuning, waaruit kan worden geput op het moment dat er sprake is van behoefte aan extra (tijdelijke) inkoopcapaciteit.

Deze opdracht betreft een geclusterde opdracht. Er is na zorgvuldige overweging besloten om de aanbesteding niet verder op te delen in percelen. Van doorslaggevend belang hiervoor zijn de volgende aspecten geweest:

  • Een doelmatige uitvoering (efficiëntie en effectiviteit) van de opdracht waarbij schaalvoordelen kunnen worden behaald alsmede de beheersbaarheid van de opdracht en de interne processen;
  • Er is sprake van logisch samenhangende onderdelen, waarbij het onwenselijk is meerdere leveranciers te contracteren;
  • Een aanbesteding in één perceel leidt niet tot marktinperking;
  • Meerdere leveranciers zijn in staat de gecombineerde inkoop- en contractmanagement expertise te leveren.

https://www.gemeente-oldambt.nl/in-oldambt/nieuws/europees-openbare-aanbesteding-inkoop-contractmanagement-en-aanbestedingsjurist

Bron: Oldambt, 15 april 2022

Zie ook:

https://aanbestedingskalender.nl/projecten/11864421/publicaties/180652801

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *