Noord Holland en Flevoland gaan samen wagenparkbeheer aanbesteden – Aanbestedingsnieuws

Noord Holland en Flevoland gaan samen wagenparkbeheer aanbesteden

Samenwerken
Foto: Pexels.com

De provincies Noord Holland en Flevoland zullen een gezamenlijke aanbesteding plaatsen voor het beheer van het wagenpark in beide provincies. Het huidige contract loopt in 2020 af. Flevoland zal optreden als penvoerder en heeft van Noord Holland mandaat, machtiging en volmacht gekregen als zodanig op te treden.

  • Er wordt ingestemd met de gezamenlijke openbare Europese aanbesteding van de in 2020 aflopende overeenkomst Wagenparkbeheer, en met uitvoering door het Projectteam volgens en in overeenstemming met de “Overeenkomst gezamenlijke aanbesteding  Wagenparkbeheer”.
  • .Er wordt mandaat verleend aan het Projectteam om de openbare Europese aanbesteding van de overeenkomst voor Wagenparkbeheer te starten.
  • .Er wordt mandaat verleend aan het Beoordelingsteam om de aanbestedingsdocumenten en inschrijvingen te beoordelen en vervolgens een onderbouwde keuze aan het Projectteam te presenteren.
  • .Er wordt mandaat verleend aan het Procesteam om de processtappen en tijdlijnen in deze aanbesteding te bewaken, nota van Inlichtingen te beantwoorden en een laatste toets uit te voeren voordat de aanbestedingsstukken worden gepubliceerd.
  • .Er wordt mandaat verleend aan het Projectteam om de openbare Europese aanbesteding van de overeenkomst voor Wagenparkbeheer te gunnen.
  • .Er wordt mandaat verleend aan provincie Flevoland, om namens de deelnemers de publicatie van de stukken op TenderNed op zich te nemen en alle benodigde stukken voor een Europese Aanbesteding voor Wagenparkbeheer te mogen ondertekenen als Penvoerder.

Bron: https://www.officielebekendmakingen.nl/prb-2019-8089.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *