Nieuwbouw wielstellenhal, draaistellenloods en wielstellenfabriek Haarlem – NS Groep N.V. – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw wielstellenhal, draaistellenloods en wielstellenfabriek Haarlem – NS Groep N.V.

Foto: pixabay.com

NS wil op haar terrein in Haarlem een nieuwe wielstellenhal, draaistellenloods en wielstellenfabriek realiseren. NS heeft het voornemen over te gaan tot het verlenen van de opdracht aan-, in het bijzonder door het sluiten van een adviseursovereenkomst voor de door aannemer te verrichten (ontwerp)werkzaamheden, en een bouwteamovereenkomst (incl. afstandsverklaring) met een aannemer die de bouw van de nieuwe wielstellenhal, draaistellenloods en wielstellenfabriek in Haarlem, samen met andere partijen in bouwteamverband gaat voorbereiden. Het Bouwteam, levert een bestek op. Vervolgens mag aannemer als eerste een aanbieding doen voor de uitvoeringsfase. Als het een passende aanbieding is, wordt met de aannemer een aannemingsovereenkomst gesloten voor de realisatie van het werk. Naast de aannemingsovereenkomst zal met de aannemer ook een coördinatieovereenkomst worden gesloten met alle betrokken partijen die samenwerken met als doel de totstandbrenging van het werk.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de aanbestedingen van NS, die te vinden zijn op Tenderned, kunt u een mail sturen naar procurementsupport@ns.nl onder vermelding van:

  • TenderNedkenmerk
  • Naam aanbesteding
  • NAW-gegevens bedrijf
  • Contactpersoon
  • E-mailadres en telefoonnummer

Procurement Support is het eerste aanspreekpunt voor leveranciers. Onze medewerkers brengen u graag in contact met de juiste inkoopprofessional. U kunt ons per email benaderen via procurementsupport@ns.nl. Wij streven ernaar uw bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden. NDR: Nou maar hopen dat ze niet dagen achtereen zijn ingezet als hulpconducteur. 

Bron: NSprocurement.nl en Tenderned zondag 6 november 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/278311

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *