Nieuwbouw Kandinsky Nijmegen Fase 3 – Aanbestedingsnieuws

Nieuwbouw Kandinsky Nijmegen Fase 3

Het project betreft de uitbreiding van het Kandinsky College in Nijmegen met een omvang van ca 1.350 m2 BVO, te noemen fase 3. Het is een 2e uitbreiding van het gebouwencomplex van de school. Eis op energie-duurzaamheid is BENG, de ambitie is ENG. Op dit moment (oplevering voorzien aug 2023) wordt het hoofdgebouw intern verbouwd (inclusief opwaardering ventilatie en verduurzaming energieopwekking) en wordt een uitbreiding gerealiseerd van ca 750 m2 BVO.
De 2e uitbreiding dient aan deze 1e uitbreiding gebouwd te worden en daarmee één geheel te vormen. Ten behoeve van de nieuwbouw dient de voormalige beheerderswoning gesloopt te worden. Het ontwerp van Fase 3 wordt, door de aanbesteder, in een separaat bouwkundig en installatietechnisch bestek uitgewerkt. De te selecteren aannemer is integraal verantwoordelijk voor de sloop-, bouwkundige-, constructieve-, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige werkzaamheden. Op de opdracht zijn de UAV 2012 van toepassing.

Met de uitbreiding wil de school op haar terrein huisvesting bieden aan de Monnikskap en Stichting Liz. Monnikskap is een onderwijsinstelling die havo-vwo onderwijs biedt aan leerlingen met een meervoudige handicap. Leerlingen van Monnikskap krijgen hiermee de mogelijkheid om, naast lessen in hun eigen domein, ook lessen te volgen in het ‘reguliere’ onderwijs (inclusiviteit). Stichting Liz is een instelling die op Kandinsky een Voortgezet Onderwijs Dagbehandelingsgroep aanbiedt
voor kinderen met een meervoudige handicap. De werkzaamheden betreffen onder meer:
– Sloop van de voormalige beheerderswoning
– Realisatie van de nieuwbouw (fundering, bouwkundig, constructief, installaties)
– Aansluiten aan de 1e uitbreiding
– (Mogelijk) aantal aanpassingen in bestaande hoofdgebouw
– Herinrichting terrein

De Aanbesteder heeft gekozen voor de Nationaal niet-openbare aanbestedingsprocedure. De gunningsprocedure heeft ten doel te bepalen welke partij de Economisch Meest Voordelige Inschrijving heeft gedaan (EMVI) op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV).

Bron: Tenderned 19 oktober 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/276600

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *