Nieuw parkeergebouw Naturalis Biodiversity Center – Aanbestedingsnieuws

Nieuw parkeergebouw Naturalis Biodiversity Center

Naturalis is van plan om een openbaar bovengronds parkeergebouw te ontwikkelen en realiseren conform het uitvoeringsontwerp (UO). Naast de functie van parkeervoorziening voor Naturalis krijgt het parkeergebouw ook een P+R functie en doet het dienst als parkeervoorziening voor bedrijven en instellingen in de directe omgeving. Naturalis wenst de ‘engineer & construct’ opdracht met UAV-gc 2005 voorwaarden aan te besteden via een concurrentiegerichte dialoog, waarbij het criterium de economisch meest voordelige inschrijving wordt gehanteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het betreft de nieuwbouw van een 9-laags bovengronds parkeergebouw voor minimaal 581 parkeerplekken.

De opdrachtnemer is verantwoordelijk voor:
• het uitwerken van het VO tot een DO op basis waarvan een omgevingsvergunning (waarmee wordt afgeweken van het bestemmingsplan) kan worden aangevraagd;
• het uitwerken van het UO;
• de realisatie en de bedrijfsklare oplevering van het parkeergebouw conform het UO;
• één jaar regulier garantie- en serviceonderhoud.

Het betreft een eenmalige opdracht. De periode vanaf de start van de ‘engineer & construct’ opdracht tot en met bedrijfsklare oplevering loopt naar verwachting van juli 2023 tot en met het derde kwartaal 2025 of zoveel eerder als de geselecteerde gegadigde de uitvoeringsplanning planning weet te versnellen. Vanaf de bedrijfsklare oplevering van het parkeergebouw start de periode voor het reguliere service- en garantieonderhoud voor de duur van twaalf maanden.

Bron: Tenderned vrijdag 16 december 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/282688

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *