Nationale aanbesteding “Raamovereenkomst maaien oevers Beatrixkanaal” – Aanbestedingsnieuws

Nationale aanbesteding “Raamovereenkomst maaien oevers Beatrixkanaal”

Beatrixkanaal vanaf brug Dillenburgstraat. Foto: Google Streetview

Het maaien van de oevers van het Beatrixkanaal tussen het Wilhelminakanaal tot de brug Dillenburgstraat beide oevers en van de brug Dillenburgstraat tot en met de achterzijde Hurksestraat 18 alleen de linkeroever is het onderwerp van deze aanbesteding.

De raamovereenkomst maaien oevers Beatrixkanaal 608342001 bestaat in hoofdzaak uit;

  • het maaien van oevers vanaf ponton of werkboot in augustus;
  • het bijmaaien nabij bruggen, kunstwerken en obstakels;
  • het verzamelen en afvoeren van het maaisel;
  • bijkomende werkzaamheden.

De gemeente Eindhoven is niet gehouden aan het daadwerkelijk verstrekken van deelopdrachten overeenkomend met de omvang van de inschrijvingssom. Gelet op het verleden is de maximaal geraamde waarde van de opdracht inclusief de mogelijke verlengingen (totaal 4 jaar) € 140.000,00. Aan bovengenoemd bedrag kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Het werk dient uitgevoerd te worden vanaf 3 augustus 2020 en dient uiterlijk op 31 augustus 2020 opgeleverd te worden. En het werk dient uitgevoerd te worden vanaf 2 augustus 2021 en dient uiterlijk 31 augustus 2021 opgeleverd te worden. De overeenkomst kan maximaal 2 keer met één kalenderjaar, eenzijdig door de opdrachtgever worden verlengd.

Wel prettig dat deze overeenkomst nu 4 jaar kan gelden i.p.v. één jaar, hoeven wij niet ieder jaar vrijwel hetzelfde artikel te plaatsten. Zie ook: Aanbesteding gemeente Eindhoven voor maaien oevers Beatrixkanaal.

Bron: Tenderned 21 april 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/193190

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *