Multifunctioneel gebouw de Kroon Baarn: uitvoerend – bouwkundig en installaties – Aanbestedingsnieuws

Multifunctioneel gebouw de Kroon Baarn: uitvoerend – bouwkundig en installaties

Impressie: © Gemeente Baarn

In Baarn wordt een multifunctioneel gebouw ontwikkeld waarin maatschappelijke organisaties gehuisvest worden. Hiertoe zal op de huidige plek van Theater de Speeldoos aan de Rembrandtlaan 35 te Baarn vervangende nieuwbouw met een uitbreiding worden gerealiseerd. Het nieuwe gebouw krijgt de naam: “De Kroon”. Hoofdhuurders worden Theater De Speeldoos en Bibliotheek Eemland (vestiging Baarn). Zij zijn momenteel nog apart van elkaar gehuisvest. Beheer en exploitatie komt in handen van Theater De Speeldoos te liggen. Theater De Speeldoos verhuurt momenteel al zalen aan vaste gebruikers zoals
toneelgroepen, volksuniversiteit, yogaschool, etc. Dit zal in de toekomst gecontinueerd worden, waarbij een groei in zakelijke verhuur verwacht wordt.

Voor deze opdracht is de gemeente Baarn op zoek naar professionele, ervaren en kundige partijen die de opdrachten bouwkundige werkzaamheden  en installatietechnische werkzaamheden voor een optimale prijs-kwaliteitsverhouding uitvoert. Het gaat bij deze opdracht om twee aparte aanbestedingen, een bouwkundige en een voor de installatie werkzaamheden. Aanbestedingsnieuws heeft deze gecombineerd en onderaan dit artikel vindt u dan ook twee links. De bouwkundige aannemer krijgt de coördinatieplicht over in ieder geval de installatietechnische werkzaamheden. Daartoe zal separaat een coördinatieovereenkomst worden gesloten.

De Aanbesteder heeft ervoor gekozen om de opdracht aan te besteden door middel van een Europese niet-openbare procedure. Voor de Inschrijvingsfase van deze opdracht selecteert aanbesteder, door middel van het doorlopen van de selectiefase, maximaal vijf gegadigden om uit te nodigen voor het maken van een inschrijving.

Er zal op nader te bepalen datum en voorwaarden in een schouw worden voorzien.

 

Bron: Tenderned zaterdag 9 juli 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/266793 (bouwkundig)

en https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/266792 (installaties)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *